London!!

/Sponset/

Steike så spennende!

I går kveld fikk jeg levert en Samsungtelefon på døra, med beskjed om å møte opp på flyplassen tidlig dagen etter. Opprømt, spent og uten pass! Ingen idé om hvor jeg skulle, hva jeg skulle eller hva jeg burde ha med. Alt jeg visste var at jeg ville være tilbake i Norge 24 timer etter avreise.

Lage telefoner kan de, men rettskrivinga må de øve mer på…
Tjueni år og min første blåtur var et faktum. Men hva pakker du egentlig i en slik situasjon? Jeg antok at det måtte handle om trening, ergo pakket jeg treningsklær. I flyttesjauen hjemme er alle skoene pakket ned, dermed måtte det bli de enste tilgjengelige – løpesko! Er ikke det skikkelig hot i moteverden om dagen, uansett? De sitter i det minste som et skudd. 
Og jammen matcher de ikke reisebagen! Ingen tilfeldigheter her i gården 😉
Ligge hele natta og lure på hva som skal skje, levere i barnehagen, langspurt til bussen, kjøre til flyplassen. Svett! Bruker du belte på buss? Hadde fått en mail med et bookingnummer, tastet det inn på skjermen: Jeg skal til London!! Jøsses, jeg som ikke drikker te.
På flyplassen er det lov å unne seg litt ekstra! Pepsi Max og og sjokkis – nam nam 🙂 Åpner sjokkisen og tar en stor bit; Hei TriatLars! Så kul trening du har på Facebook, jeg er med hver torsdag! Seriøst!? Hver gang jeg spiser sjokolade blir jeg busta av noen som følger meg på sosiale medier. Veldig kjekt å prate med folk, men hva er greia med tiltrekningskraften til sjokoladen? Deler den brune i 2 med hun jeg kommer i snakk med og ønsker en fin dag. Stas!
Klar til avgang!
Snill flyvertinne, propper i ørene og ZzzZzzZZZz… Sovner alltid på fly! Når vi lander kommer den snille flyvertinnen med en overraskelse til meg! Shit – hva er dette greien for noe!? Begynner å frykte at jeg har bommet katastrofalt på bekledningen. Samsung må i det minste ha noe stort på gang.
Rakk forøvrig å prøve flydoet før jeg sovnet. Skjønner meg ikke på de som fantaserer om sex i dette knøttlille rommet.
Når jeg ankommer hotellet får jeg utlevert en mappe med informasjon. Viser seg at Samsung skal avdekke en verdensnyhet! Stor oppstandelse, live-sending ut i hele verden og folk som går bananas. Fra Norge er det sendt tre personer: én journalist fra VG, én journalist fra Dagbladet og meg. Haha, hva tenkte de på!? Først lanseringen, så en penere middag og etterpå fest. Og festen er tydeligvis så eksklusiv at journalistgjengen ikke får være med. Men han spinkle kisen i joggesko, han skal med!

Nå sitter jeg her på hotellet og ler. Lanseringsfest for Samsung, i London – med kompresjonsklær og joggesko! Det kan jo bli artig.

Forhåpentligvis finner jeg noen billige klær, men nye sko – nei, det tar jeg meg ikke råd til. Prøver å gi et pip ut over dagen på Instagram og Facebook…

Hilsen en bonde i byen!
Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *