Samsung leverer (snacks)!

/Sponset/

Kjapt innom hotellet for å bytte sokker – engelskmennene tåler lite tåfis!

Litt av en greie jeg nettopp har vært med på. Jeg liker telefonene til Samsung og synes det er stas med noe nytt. Spesielt siden telefonen er blitt et arbeidsverktøy. At telefonene kan brukes under vann og med har gode selfieegenskaper gir bonuspoeng. Jeg gleder meg til å ta telefonen og det nye 360-kameraet i bruk. Men altså, det var helt ellevilt under presentasjonen. Folk så lyset, ble frelste, stod på stolene og jublet!

Når avdukingen var over var det satt frem hundrevis av telefoner og andre produkter for utprøving. Samtidig ble det servert enkel snacks og drikke. Mitt fokus ble fort på kaloriene. Ikke hver dag jeg får gratis snacks…

Nå bærer det videre på middag og festligheter. Jeg er stappmett!

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *