Med i sekta

/Sponset/

Alarmen ble satt til 04.15 da jeg la meg. Nå sitter jeg på flyplassen og absorberer inntrykkene. For jammen skjedde det mye på kort tid.

Presentasjonen var syk, showrommet hvor alle produktene kunne testes føltes eksklusivt og produktene i seg selv var kule. Men det var ut over kvelden at ting virkelig skjedde! Ble etterhvert riktig så godt kjent med Samsungsekten, delte noen øl og jeg fikk dratt en dårlig vits og to. Møtte en produktsjef som viste meg noen triks: Viser seg at jeg bare har brukt 20% av alle kule specs på telefonen, at VR-brillene byr opp til fest og at 360-kameraet kan bli riktig så betydningsfullt på hjemmefronten.

På sett og vis ble jeg vel frelst, døp og konfirmert i går. I det minste ble jeg forelsket i produktene, en servitør sølte en halv liter øl i fanget på meg og jeg fikk gaver en konfirmasjon verdig. I tillegg hadde jeg de mest behagelige skoene!

Men det var mer. Jeg fikk truffet og lært av flere store, nordiske influencere! Ja, de kaller seg visst det; bloggerne, instagrammerne, vloggerne, osv. Hadde nettverksbygging vært en idrett ville jeg satset hardt i den disiplinen – for makan så gøy å treffe nye, flinke mennesker. Som Valtteri fra Finland for eksempel. Dersom lesertallene mine hadde eksplodert, ville det vært hans feil. Jeg blir i det minste utrolig inspirert og motivert av mennesker som tør å gjøre sin greie fullt ut.

Det er også min plan når jeg nå skal videre til Oslo og Lungerehabiliteringskonferansen! Lære, lære, lære og helt sikker treffe flere spennende mennesker. Og leke litt med nye Samsungleker. Og trene litt.

Gleder meg til denne saken kan tas i bruk i slutten av april!
Og Gear 360 vil bli brukt mye. Hjemme, og for kult innhold til blogg og Instagram.

Blir garantert soving på flyet. God torsdag!!

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *