United Influencers

London og Samsung, nå Oslo og Lungerehabiliteringskonferanse! Begge deler er kult, men nå har jeg noe enda kulere å fortelle:

YES!! Jeg har blitt en del av United Influencers! Det betyr nytt bloggdesign og mengder av god drahjelp. Det krever nemlig mye tid og krefter å holde alle hjulene i gang, og jeg har ting jeg heller ønsker å bruke tiden på enn design og tekniske løsninger. Etterhvert som flere har fattet interessen har det også kommet mange henvendelser fra ulike sponsorer og produsenter som ønsker å bruke mine kanaler til å fremme sine produkter. Det er selvsagt hyggelig å få den type tilbakemeldinger, samt en ekstra slant i lomma. Så gjelder det bare å holde hodet kaldt og være bevisst på hvem en velger å takke ja til.

Men mange interesserte annonsører betyr også mye arbeid. Holde alle kontaktene oppdatert, maile frem og tilbake om produkter, annonser og priser, svare på henvendelser og så videre. Nå som United Influencers kommer på banen tar de seg av alt dette, så kan jeg konsentrere meg om innholdet. Og ikke minst; få mer tid til de viktigste tingene i livet.

Litt kult er det jo, at jeg nå er på lag med de mest profilerte og største bloggerne i landet. Det er tydelig at noen har troen på det jeg triver med, ser det som aktuelt og betydningsfullt. Det er til og med blitt sagt at det ikke vil være overraskende om antall lesere øker betraktelig. Det er sinnssykt gøy, for selv har jeg aldri tvilt. Så er det selvsagt spennende å se i hvor stor grad dette vil endre seg og hvordan fremtiden blir. Det eneste jeg vet er at jeg er mer motivert enn noen gang!

Og livet, det ruler! På mandag flytter vi 🙂

– Lars


PS. Deleknappen til Facebook ligger nå øverst i innlegget, ikke nederst. Og gi meg gjerne en tilbakemelding på designet, så får jeg proffene til å fikse 🙂

PSS. For de som eventuelt var klar for felles styrketrening utgår dessverre det pga. program her under Lungerehabiliteringskonferansen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *