Mizuno

På grunn av min aktiviteten i sosiale medier har jeg  testet ut og prøvd mange ulike treningsklær og løpesko. Etter to år har jeg endelig funnet en soleklar favoritt! Det er så utrolig deilig å endelig finne den perfekte skoen. Og når produsenten i tillegg har det ypperste av treningsklær og tilbehør, er det som å finne ekte kjærlighet.

Heldigvis var kjærligheten gjensidig. For nå har jeg nylig inngått et større samarbeid med Mizuno! Det gjør meg både superstolt og glad! At mange av produktene stod til terningkast seks var jeg klar over etter grundig testing, når det i tillegg viste seg at Mizunogjengen er tidenes folk ble dette perfekt match. Jammen skal det bli mye gøy med Mizuno fremover!

I et folkehelseperspektiv er jeg opptatt av hvem og hva jeg fronter. Da er det gøy å inngå et slik samarbeid med noen som går med lignende tanker. Produktene er tilgjengelig i butikk og på nett, de finnes i de fleste prisklasser og modeller som skal passe til alle. Løpesko for nybegynnerne og de aller beste. Og ikke minst, klær tilpasset Norske forhold.

For det er ikke bare bare å finne gode treningsklær til bruk på Jæren! Vind, regn og konstant 6 grader. Jeg skulle ønske at noen kunne tipset meg om bekledning da jeg startet opp for 2 år siden, istedenfor å måtte prøve meg frem over så lang tid. Til gjengjeld ble gleden ekstra stor når jeg fant noe som dekket de kravene jeg har og som satt godt. Regntett, vindtett, lett og pustende. Tar liten plass og ser sexy ut. Møt Mizuno Waterproof 20K. Kjøpte først en egen grønn for testing og har nå fått meg en ny blå, ettersom sponsoravtalen ble iverksatt. For øyeblikket den mest brukte løpe- og treningsjakken jeg har. Alt etter temperaturen ute og intensitet på økta tilpasser jeg med ull, fleece, eller lignende under.

Jakken kan bestilles her.

Håper alt står godt til. God helg, tøffing!
– Lars

2 kommentarer

  1. Helt enig med deg! Mizuno er fantastisk!

    1. Lars Zachariassen

      Ja! Passer i det minste meg veldig godt 🙂 Godt du også er fornøyd!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *