Vil hjem!

Nå har jeg akkurat avsluttet verdens koseligste videosamtale! For i dag er det tredje dagen jeg er borte fra flokken min, noe som må være ny rekord. Nå venter ny hotellfrokost av ypperste klasse. Med mindre jeg blir spontan og vågal blir denne hotellfrokosten som vanlig:

  • 4 glass drikke; eple- og appelsinjuice, biola og melk. Drikkeyoghurt om de har.
  • Grovt brød og smør
  • Masse bacon
  • Varm leverpostei
  • Kalkunpålegg
  • Mye frukt og grønt
  • Mer bacon

Det kan være deilig å sove på hotell en gang i blant. Eksempelvis har jeg hatt 6 timers sammenhengende søvn i natt, noe som ikke har skjedd siden sist hotellovernatting. Lang og varm dusj til tonene av Adele og Abba – gradvis oppvåkning.  Pusse sine egne tenner og faktisk rekke å dryle en voksklatt i håret. Ha tid til en lenger monolog i speilet og hoppe litt i senga. Kun passe på meg selv – komme til dekket bord og ferdig program.

Men etter 3 dager har det gått for lang tid. Jeg er et familiesentrert flokkdyr som savner flokken sin! Da bytter jeg glatt ut bacon og og drikkeyoghurt med liv og røre. Vil hjem til kaoset, rett og slett! For den flotte  og danderte eggerøra her på hotellet minner meg ikke om annet enn hvordan eggerøre egentlig skal lages.

Nå skal jeg lære mye nytt her på Lungerehabiliteringskonferansen, bli kjent med nye folk – så er det rett hjem i eggeøra. Gleder meg!

God fredag!
– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *