Ikke mer energi, takk!

I forbindelse med Norseman og Wings for Life har jeg hatt behov for litt ekstra energi ut over kilokalorier underveis. Koffein gjør underverker, spesielt under lange, tøffe konkurranser. Jeg drikker ikke kaffe, så når jeg først får i meg koffein tar det helt av. Problemet er bare at dette har utviklet seg til en form for avhengighet.

De siste 2 ukene har jeg vært på kjøret. Koffeinkjøret! I garasjen har det over langer tid stått to brett med Red Bull – urørt. Fungerte svært godt under oppkjøringen til Norseman for å trene spesifikt på ernæringsbiten, samt under selve løpet. Men så var det en dag her nylig hvor jeg var så fryktelig trøtt og skulle i et viktig møte – BOOM, effekten var enorm. Så da begynte jeg å helle innpå en liten slik før alle møter. Etterhvert også når jeg skulle skrive en viktig mail og til slutt var det like greit å få i seg litt koffein før den minste innsats.

Jeg har en del energi fra før, og det var Caroline som først reagerte. Noe var feil – jeg var alt for hyper, høy og krevende å ha i huset. Badevekta har også gitt tydelig beskjed. For med rikelige mengder sukker og lite aktivitet i forbindelse med overtråkket er det ikke all energi jeg har klart å få utløp for, samme hvor crazy jeg har vært hjemme.

Nå må jeg altså bli kvitt disse greiene og komme meg på rett kjøl igjen! Kjøre en skikkelig koffeinavrusning… Kan du eller noen du kjenner hjelpe meg? Skriv en kommentar på Facebook så finner jeg noen å å gi det til i løpet av morgendagen.

2 kommentarer

  1. Torbjørn

    JESPER GEJL HANSEN!:)

  2. Ruben H. Espeland

    Dette hadde jo vært helt perfekt. Tar gjerne i mot om eg skulle bli den heldige:). Er i Stavanger til 3 sjøerløpet👍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *