Fredag. Går som det skal!

Fredag!
Endelig fredag!

Høyt trøkk om dagen – det er utrolig gøy. Mye som skjer, mye som planlegges og mange ideer. Kontrakter skrives, grenser pushes og komfortsonen utfordres. Det blir svært synlig hvor lite jeg egentlig kan i den store sammenhengen, samtidig som læringskurven er bratt og mestringsfølelsen stor. Dette med komfortsone altså, like ubehagelig og like deilig hver eneste gang jeg havner utenfor.

Kjenner jeg savner noe av den menneskelige kontakten jeg fikk mer av tidligere. Samtaler og treningene hvor jeg motiverte, ropte og skrek – fikk deltakerne til å ta ut sitt ytterste. Kanskje er det en løsning å sette opp gruppetreninger på kveldstid her i nærmiljøet, om det hadde vært interessant?

Høyt trøkk betyr også mye jobb. Jeg har ikke finkjemmet arbeidsmiljølovens kapitler om arbeidstid, men antar at andre regler gjelder for selvstendig næringsdrivende. Dog skal det gjøres noen tilpasninger for å klare å begrense meg. I prinsippet betyr det å gjøre mer mellom 08.00 og 16.00, samt mindre på kvelds- og nattestid. Vanskelig blir det, for jeg vil så veldig gjerne svare deg, involvere meg, hjelpe og bidra. Samtidig så er jeg helt avhengig av at dette fungerer i lengden, og da må jeg verne om meg selv og min mest private verden.

Jeg har tilnærmet treningsfri frem til 1. november, da begynner for alvor tankene å gå mot det som venter meg i 2018. Men nå er det fredag, altså. Vi har besøk av Mille fra Østlandet, som tidligere nevnt er på frierferd. Det blir taco, øl, morsomheter og en runde FuelBox.

Skal du ut på noen sprell i helga?

God fredagskveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *