Den styggeste på festen!

Det er lørdag. Du skal ut blant folk, kose deg med venner og bekjente. Dere er en stor gjeng, mange har noe godt i glasset – stemninga stiger. Dype samtaler og stort engasjement, smil, latter – noen har begynt å danse. Du stifter nytt bekjentskap, spiser snacks og har det drita gøy. Kvelden ble bedre enn du trodde; fra start til slutt. Betydelig senere i seng enn du hadde tenkt, men pytt sann.

I løpet av en slik kveld blant venner og bekjente, opplyser du noen av disse om at: Jøss, jeg tror du har mislykkes med hårsveisen i dag! Du ser nemlig ikke så bra ut på håret. Og æsj; sminken – du ser helt rar ut.
Forresten, så har du  3-4 kilo ekstra på den kroppen din. Lubben er du blitt!

Er det rynker jeg ser? Og cellulitter? Du begynner rett og slett å se gammel ut – det er virkelig ikke bra! Har du forresten sovet lite i det siste, du ser liksom litt trøtt ut. Poser under øynene og…

Hvor mange ganger har du sagt dette, eller noe lignende, til folk du er i selskap med?
Jeg tipper ingen!

Men så; hvor mange ganger har du sagt dette, eller noe lignende, til deg selv mens du har stått i speilet og gjort deg klar til å gå i selskap?

Slutt med det!
Vær like grei med deg selv som du er med andre.

Foto: Xzibit

2 kommentarer

  1. Spot on! Flott budskap, men veien dit kan være lang ☺️

    1. Lars Zachariassen

      Veien kan være veldig, veldig lang! Synd, men sant… Så er det bare viktig å begynne å gå om en ønsker endring 🙂 Mange er nok heller ikke klar over at tankene er urettferdige, stygge og direkte usanne – det gjelder å våkne opp og se det! Eventuelt få hjelp til å se det.

      Ha en strålende uke, Silje!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *