Hverdagspappa

Jeg leste nylig en forskningsartikkel som konkluderte med at vi i stor grad blir påvirket av sosiale medier, selv om vi er bevisste, oppegående og prøver å stå i mot. Alt vi ser i disse kanalene påvirker forventingene til, og opplevelsene av, virkeligheten. Så når det store flertallet deler oppturene, glansbildene og festlighetene fra livet sitt – ja, da tror vi at det er slik livet skal være. At vi alltid skal være glade, at vi alltid skal ha overskudd, at vi alltid skal spise fancy middager, dra på eksotiske ferier, være dønn forelska og lykkelige. Vel folkens; disse forventingene er basert på løgner!

Alle og enhver av oss er hverdagsmennesker. Produkter av snittet i livet! Så i dag, selv på en søndag, er jeg HverdagsLars. Det har vært en vanlig dag, med vanlig innhold. Latter, kos, tårer og krangler. Nydelig tur, bassenglek, så kjedelig garasjerydding. Vi kom til å snakke om farsdagen på et tidspunkt, og hvordan denne merkedagen egentlig handler om nettopp dette: Å gi ekstra stas på fedrene våre, fordi de er HverdagsFedre. I tykt og i tynt, i medgang og motgang.

På sengekanten snakket vi om alt som har skjedd i dag. Det aller kjekkeste, det som ble trukket frem av barna, var nettopp garasjerydding. Og når vi laget middag sammen og så på bilder fra da de var små. Barna elsker fedrene sine, foreldrene sine, fordi de er der – hver dag. For tiden de bruker sammen, oppmerksomheten de får – hverdagen, ikke på grunn av det foreldrene opplever som sine delingsaktuelle øyeblikk.

Er det én ting hverdagsmannen trenger for å være hverdagsmann, er det en MiniMeis. Så får du frie hender i hverdagen til rydde i garasjen, lage middag, støvsuge og alt annet. Øverst på ønskelista til farsdagen med andre ord! Gå til MiniMeis.no og bruk rabattkoden LARSZ for 25% avslag.

God søndagskveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *