Det som kommer…

Folkens!
Hjertelig tusen takk for alle lykkeønskninger i forbindelse med oppsigelse av fysioterapistillingen min ved LHL-klinikkene Nærland. Jeg skal svare alle, trenger bare litt tid 🙂 For fytti katta, her går det unna!

Mizunoambassadørene vil snart bli annonsert, noe som skal bli et fint eventyr i 2018. Nye sprell, nye bekjentskaper og masse læring der altså. Så har jeg nettopp funnet ut at det vil bli en del reising, i både inn og utland – også for hele familien. Flere foredrag står for tur, deretter flere spennende oppdrag for ulike foreninger, lag og arbeidsgivere. Første helga i juli blir det Ironman i Haugesund – det gleder jeg meg veldig til. Før den tid snuser jeg på et maraton og kontinuitet. I forbindelse med nyttår og alle nyttårsforsettene skal jeg være med på en del morsomme ting i media og annet, forresten.

Det kan nemlig se ut som helårskroppen, hverdagsaktiviteten, samt helse og fysisk aktivitet i all sin enkelthet endelig oppfattes som sexy og viktig av media!
Jeg tror ikke jeg er alene om å tenke at det er bedre med ett nyttårsforsett som fungerer enn 10 som varer til midten av februar. Det er bedre med litt og ofte enn mye og sjelden. Og ikke minst; alt slår ingenting! Blir gøy å se hvordan det hele utartet seg.

Jula skal feires hjemme, men romjul og nyttår hører gode venner og Østlandet til. Deilig skal det også bli med skikkelige snøforhold, kalde tær og for varm kakao.Telefonen skal bli mindre brukt; rett og slette logge av for å logge på. Skjegget ble tatt i går, så mulighetene for klinings er tilstede i kveld. Er det virkelig slik, at koselig skjegg og liten bart kan stikke til blods?  I det minste gjøre vondt? Samma det, nå må jeg bare få barna i seng slik at voksenkvelden kan begynne…

Nei steike, jeg vil jo fortelle mer! Mye mer! Kontoret begynner å komme seg – fått opp navnet på dør og i vindu, nå mangler bare stor logo på bygget. Stakkars, hele Jæren vil få navnet mitt i fanget når kjørende inn i Brynebyen.
Jo, det må jeg også si: Glutenfrie pepperkaker er faktisk godt! Og spiser barna nok ferdiglaget glasur av typen grønn, ja – så blir avføringen samme farge påfølgende dager. Selvsagt til stor forundring og glede for alle små. Og store! Julekort: Tusen takk for julekort! Jeg har sendt ut 120 stykker og håper alle jeg har mottatt av også har fått tilsendt til seg.

Kilden til grønn bæsj.

Mangler bare to julegaver, så er vi i mål! Og en finskjorte til undertegnede etter jeg selv måtte stryke skjorta sist gang. Svært så fort de brenner seg om strykejernet ikke holdes i bevegelse! Pensokker er forøvrig en diskusjon her i huset; Du er enig i at det er for ille å kjøpe nye pensokker når jeg har sorte sokker liggende fra før? Mulig det er en hvit Mizunologo på, men det er jo bare som krydder å regne. Shit nå vil jeg kline, bare én siste ting: Takk for at du leser!

God kveld!

PS. Julegavetips til verdens beste mormor som har alt? <3

– Lars

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *