Snart…

Jeg har koblet helt av.
Hatt ferie.

Vært sammen med gode venner, lekt enda mer med barna, vært tilstedeværende og skrudd av hodet. Kanskje er det når vi skrur av hodet av vi egentlig skrur det på? Det kjennes i det minste slik; og det har vært deilig å være 100% tilstede i alle situasjoner og samtaler. Jeg har ikke tenkt en tanke på kommende blogginnlegg, foredrag, kontrakter eller nye konsepter. Tidvis har bevisstheten rettet seg mot #1MillionSkritt, men faktisk i helt minimal grad.

Vi fikk foresten dunsoveposer til jul. De håper jeg dufter lett svette, bål og har kakaoflekker på seg innen utgangen av måneden. Og foresten; siste helga i januar er jeg invitert med på ett døgns spa, hotellopphold og kjærestetid med Caroline <3

Nå er fokus i ferd med å endre seg fra ferie til jobb. Fra og med i morgen er det bånn gass! Jeg tror aldri jeg har gledet meg mer til å ta fatt på et nytt år enn dette. 2018 skal inneholde alt! Hardt arbeid og høsting av frukt! Da tenker jeg ikke på kroner og øre, men på opplevelser, mennesker og at andre skal ha utbytte av det jeg bruker tiden på.

Faktisk holder jeg på å sprekke. Jeg vil gjøre ALT med en ENESTE gang! I morgen lanserer jeg de nye Mizunoambassadørene på bloggen, deretter går det slag i slag… Først en siste kveld med ferie; den skal nytes. For jeg skulle jo bare innom og si hei!

Vi snakkes i morgen!
Og hver dag det kommende året!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *