Nye Mizunoambassadører!

Endelig!

I lang tid har jeg jobbet sammen med Mizuno for å sette sammen en ambassadørgruppe. Nå er gruppa endelig, og jeg kan ikke vente med å komme igang med alt vi skal finne på. Noen skal løpe sitt første maraton og sette solide personlige rekorder, andre skal fortsette sin livsstilsendring eller trene for å holde helsa i sjakk. Jeg opplever at gruppa består av ærlige og flotte mennesker, med et genuint ønske om å skape engasjement og mestringsopplevelser i bevegelse. Det er positive mennesker som tar i et tak, engasjerer seg i lokalsamfunnet og som går foran som gode eksempler. Jeg er uendelig stolt og gleder meg til å stifte skikkelig bekjentskap med hver og én av dem i løpet av tiden som kommer. Nok snakk, her er de nye Mizunoambassadørene:

Maria Nymo
26 år – hverdagsaktivitet – utelivet – løpeinstruktør – jobber i DNB – smiler.
Instagram her – blogg her.

Svein Kjetil Riska
42 år – blitt i superform siden late dager i 2011 – brannmann, ultraløper – moroklump – vant konkurranse og reiste med meg til Amsterdam i 2017, 3 barn.
Instagram her.

Tor Olav Aakre
25 år, byggingeniør med løpsdilla, vil løpe maraton i 2018, søker store naturopplevelser.
Instagram her.

Linda Christine Helgerud
37 år – triatlon – konkurranseinnstinkt – selger og treningsinstruktør – hunder og barn.
Instagram her.

Anna Tien Nguyen-Skaret
39 år – Vietnam – vårruller – tidligere dans – løpefrelst mot alle odds – eiendomsforvalter og mamma – sosialt vesen.
Instagram her – blogg her.

Ole Kristian Bakkene
41 år – Midtlivskrise i lycra – allsidig aktivitet – triatlon – content marketing – energisk – Lillestrømsupporter – tobarnsfar.
Instagram her – blogg her.

Hilde Moen
26 år – livsstilsendring – vektreduksjon – fysisk og psykisk helse – datter –  VG-kjendis.
Instagram her.

Til alle dere som ønsket en ambassadørrolle, men ikke fikk muligheten; Beklager! Hadde det vært opp til meg skulle vi vært en gjeng alle mann. Men ikke la dette gå ut over verken motivasjon eller pågangsmot – gyv løs på 2018 og ha det gøy gjerne mens du gjør det!  For eksempel kan du utfordre deg selv til å gå 1 million skritt på 100 dager! Det er 10 000 skritt om dagen –  meld deg inn i Facebookgruppa til folkehelsetiltaket her og bli en del av gjengen.

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *