Skal på TV2

#1MillionSkritt er virkelig med på å utgjøre en forskjell!
Det er så fint, flott og meningsfullt!
Betyr noe!

Per nå er det nærmere 1500 aktive skrittsamlere på Facebookgruppa og aktiviteten er stor. Jeg får drøssevis med meldinger fra folk som forteller om viktigheten og hva dette har betydd for de personlig. Historier som er vanskelige å fortelle, men som er tydelig bevis på at det er i ferd med å skje endringer. Det viser seg at #1MillionSkritt ikke bare skaper motivasjon og gjør dørstokkmila kortere, men at bevegelsen rett og slett skaper samhold og vennskap. Tanken på at flere er aktive og får mer overskudd i hverdagen gjør meg så gira! Helt Spinnvill! Ikke minst når jeg vet at mange vil fortsette med dette over lang, lang tid. Vi snakker livsstilsendringer 🙂

I går var jeg hos NRK Rogaland for å ta del i et radioprogram og snakke om #1MillionSkritt. Det ballet etterhvert på seg og endte i tillegg som en sak hos NRK Livsstil på nrk.no sine nettsider. I dag, rett før lunsj, ringte God morgen Norge, så i morgen kl. 06.05 sitter jeg og Kjell Arild på flyet mot hovedstaden. Skru på TV2 i morgen cirka klokken 09.15, om du vil å se en Rogalending eller to sette fyr på TV-studio!

– Lars Z

2 kommentarer

  1. Helt utrolig hvordan du bidrar og hjelper andre. En stor inspirasjon! Og sykt kult dere fikk komme på God Morgen Norge! Det var et bra innslag 🙂 Slenger meg med på utfordringen – litt skummelt og litt kjekt. Hehe! God helg =)

    1. Lars Zachariassen

      Aiaiai, denne har gått meg hus forbi! Stas å lese nå i etterkant, Helene 🙂

      Ja, det er gøy at flere har slengt seg med og holder seg aktive i hverdagen! Det varmer i det minste mitt fysiohjerte, ikke minst når samholdet og heiaropene er som de er.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *