Skal bli TV-kjendis

Vekkerklokka ringte 04.22.
Jeg visste at jeg hadde dårlig tid, men vurderte det slik at jeg kunne slumre 5 minutter. Akkurat det var kanskje dagens minst fornuftige tanke, for det endte selvsagt med at jeg verken rakk tannpussen eller å fikse meg på håret. Jaja, dårlig ånde lukter ikke gjennom TV-skjermen, og håret er grått samme hvor stylet det er.

Vi er forskjellige Kjell Arild og jeg. Han liker å være ute i god tid, jeg trives best når flyene venter på meg og ikke omvendt. Men nå var det nå en gang slik at det var han som skulle kjøre til flyplassen, og jeg som var heldig og fikk sitte på.

Rakk selvsagt flyet, sovnet momentant, våknet når vi landet og kjente meg opplagt som aldri før. Tok flytoget til Nationaltheatret og ruslet ned til de nye lokalene TV2 og God morgen Norge har fått på Aker Brygge. Spenningsnivået merkelig nok lavt. Mulig steg pulsen noe av den varme velkomsten til BlomsterFinn, Karoline Dyhre Breivang og Frank Løke. Stas var det også å få utvekslet noen ord med Martine Ek Hagen.

Proffe folk, altså! Følte meg så hjemme i studio at jeg ble gira på mer. Mye mer, kanskje jeg skulle satse på et liv som TV-kjendis? Eller den nye Kari Jaquesson / Puls-Yngvar? Haha…  Minuttene på skjermen gikk i alle fall alt for fort. Jeg skulle gjerne fått sagt mer, men slik er det vel alltid 🙂 Etter sending gikk vi aktivt til verks for å sørge for at programledere og stab selv tok del i #1MillionSkritt.

En kjapp high five og litt kjendisklemming (BlomsterFinn lukter faktisk blomster) før våre 15 minutter med berømmelse var over. Trodde vi. Utenfor studio stod det en skribent og en fotograf fra Diabetesforbundet som lurte på om vi ikke kunne tenke oss å slå av en prat siden vi likevel var i Oslo. Og for å si det slik; jeg takker ikke nei om muligheten byr seg.

En rusletur til Oslo S og to telefonmøter senere var tiden vi fikk i Tigerstaden brukt opp. På slep etter Kjell Arild var vi selvsagt ute i god tid til flyplassen – herlig egentlig. Kanskje en ny trend for 2018? Gøy uansett med engasjementet TV-innslaget har gitt, meldingene jeg har fått og alt rundt. Dog handler ikke dette om meg, men om saken og de enkeltindividene som blir mer aktive.

#1MillionSkritt <3

– Lars Z

2 kommentarer

  1. Vera Urban

    Det beste med deg er at du er deg selv totalt, genuint og oppriktig i din blisunnmisjon til folket, WE love IT 😀

    1. Lars Zachariassen

      Vera, denne kommentaren gjør meg så glad! Lov meg at du gir beskjed om det noen gang skulle endre seg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *