Fotoshoot

/Inneholder reklame – Mizuno/

Fredag 19. januar. En hel dag satt av til photoshoot med Frode Ueland. Ny Mizunoambassadør av året, Svein Kjetil Riska, fikk også være med. Han viste seg å være et naturtalent foran kamera. Utfordringen var bare den, at når photoshootet ble planlagt tok vi utgangspunkt i normalt Jærsk vintervær. Altså vind, regn og 10 grader. Men værgudene ville det annerledes. Temperaturen var 12 gradere lavere enn forventet og regnet byttet ut med snø; vinden derimot – den kom som bestilt.

Om det var kaldt? Ja!
Gøy? Definitivt!
For tøffe brannmann Svein Kjetil ble det stive nipler og lite trusefyll. Enhver stylist hadde nok også fått tårer i øynene av manglende kontroll på hårsveisen og lite eyeliner. Ærlig, rått og våttt, egentlig helt i min gate. Så får det bare være at jeg ikke får varmen i meg før på søndag. Spent på å se bildene som skal brukes av både meg og Mizuno. Grunnen til fotoshootet skyldes at nettbutikken nå er full av treningsklær og nye skomodeller. Med rabattkoden LarsZ får du 30% på alt hele utvalget.

Tankene spinner godt i topplokket om dagen. 2018 ser ut til å bli mer innholdsrikt og spennende enn jeg hadde turt å håpe på. For det er jeg rett og slett takknemlig. Ja, sånn skikkelig!
Så tusen takk for at du leser og engasjerer deg 🙂 Håper du blir med videre på reisen, som egentlig handler om deg…

Nå tar jeg helg.
Riktig god fredag!

– Lars Z

Foto: Frode Ueland

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *