Feste med fiffen!

Fikk dette i posten.
Om to små uker skal jeg på fest.
Med Caroline Berg Eriksen.
Sophie Elise Isachsen.
Treningsfrue.

Også Komikerfruen, hun der Marna Haugen Burøe, og Kathrine Sørland. Min egen Caroline håper det kommer noen gutter også…

Det er ikke det. Jeg elsker jo folk, fascinerende forskjelligheter og spennende historie. Men dette her med fest? Aah, jeg vet ikke helt. Akkurat som jeg mister noe av tryggheten når jeg ikke lenger spiller på hjemmebane. Kjenner meg nesten litt klønete og kan snøvle uten å ha drukket en eneste slurk øl. Samtidig er jeg, av en eller annen grunn, ikke så redd for å drite meg ut – så det er vel på sett og vis ikke så farlig. Kanskje jeg heller skal bli flinkere å slippe meg helt løs, go with the flow og virkelig kose meg på fest? Vi, bloggerne i United Influencers, skal tross alt bli vertet skikkelig opp!

Og akkurat maten, drikka, foredragene og give awaysene – det blir digg. Ja, og folkene! Jeg skal, som ellers, gå på med krum nakke for å bli kjent med nye mennesker. Det eneste jeg sliter med er egentlig klærne. Jeg kan treningsklær og halvpene klær som akkurat duger til et businessmøte, deretter er det bråstopp. Jeg har 2 dresser; Én fra Tiger of Sweden med hull på knærne og store gulpeflekker på begge skuldre, samt en billig utgave kjøpt på salg fra Dressmann. Også denne med gulpeflekker, faktisk! Så, hvor er det menn som vil kjenne seg seriøse, tøffe, voksne og kjekke egentlig kjøper dress i 2018?

Slips eller sløyfe?
Skjorte utenfor eller oppi buksa?
Lakksko?

Seriøst, hjelp meg litt!

– Lars

Sånn, ja! Her skal jeg på TV og har virkelig pynta meg…

8 kommentarer

 1. Min mann, som går ekstremt masse i dress grunnet yrkesvalg sier: Volt har fine dresser – ikkje så billig alltid. House of singles e litt rimeligere, men e i Oslo da. Høyer.
  Æg trur du blir fin uansett æg – gulp eller ikkje!

  1. Lars Zachariassen

   Aurora! Hjertelig, tusen takk 🙂

   Nå blir det dress!

 2. Når du bor der du bor, så handler du selvsagt dress hos Eikhi på Bryne 🙂

  1. Lars Zachariassen

   Jeg begynner å forstå at det er slik det henger sammen 🙂 Takk for tipset!

 3. Personlig hadde jeg krøpet gjennom en ørken av knust glass før jeg hadde gått på fest med de du nevner. Men det er meg da…

  1. Lars Zachariassen

   Vel, da vil du deg selv vondt! Jeg for min del tenker at det er utenfor komfortsonen jeg lærer mest og opplever størst mestring. Slår det til vites ikke før jeg har testet… Så er det godt vi er forskjellige, Jan. Du, jeg og alle 😉

 4. Anders M N

  Lars da! Ta deg en tur til Ålgård på outleten eller finn en dressbutikk på Bryne. Kjøp en clasy dress, et fint slips så er du virkelig klar for fest! 🙂 Hilsen en som er veldig glad i dressene til Moods of Norway 🙂

  1. Anders M N

   Å sko trenger ikke være i type lakk, det funker best til bryllup 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *