Bli klar for OsloFiffen!

/Annonse – Eikhi og Nikita/

I går forsøkte jeg å gjøre flere ting på 24 timer enn det som skal være mulig. Så ble det også bare med forsøket…

Men starten, den var god. Barnehagelevering, to møter, kontraktskriving, et blogginnlegg om myke boxere og 4 mailer – alt før klokka slo 10.00. På det tidspunktet har jeg alltid dagens første korte pause.

Svinser innom verdens beste regnskapsfører for en liten tallprat, men samtaletemaet endret seg kjapt. Plutselig var kick-off og helgas fest med fiffen i hovedstaden mer interessant. Hun lurer på hva jeg skal ha på meg.

– Jeg aner ikke! Må fikse meg en dress i løpet av dagen…

 

Hun sier jeg bør klippe meg, også. At håret er for langt rundt ørene og i nakken. Jeg er 100% enig, men tenker ikke det er nødvendig. Neste møte er klokka 11.00, det er 55 minutter til. Kanskje jeg rekker å klippe meg og fikse dress på den tiden? Det er forsøket verdt!

På Nikita på Bryne tar de alltid i mot meg med åpne armer. Være seg om det er alt for lenge siden jeg har klipt meg, håret er fett og fullt av flass.

– Hvor mye rekker du å få gjort med dette kråkereiret på 15 minutter?

 

Det viser seg å være en del! Jeg ønsker god helg og løper ut døren… Hun roper etter meg: Hils Caroline Berg Eriksen!

Etter å ha spurt dere fantastiske lesere om hjelp til penklær fikk jeg MANGE tips og råd. Cirka 70% mente at Eikhi var plassen å gå – så da går jeg der. De skjønner med en gang at jeg er ute i dårlig tid.

– Hvor fort må det gå, og hva anledning skal du dresses opp til? Det er tydelig at de har hatt flere kunder som meg. Dårlig tid, dårlig planlagt, og lite peiling.
Må være tilbake på kontoret til 11.00, det gir oss 25 minutter. Skal til Oslo på noe kickoff-greier. I invitasjonen står det kle deg pent; dress eller smoking!

 

Eksperten lurer på om det skal være svært eller blått. Jeg faller med ett for en blå, og sier at blått er sikkert fint. Selv med god trening fra skiftesonen i X antall triatlon, kan jeg ikke skifte klær fort nok. Alt må prøves; fasongen skal sitte, armlengde, benlengde, slimfit, osv.

Etter 15 minutter står jeg og beundrer meg som en høvding i speilet! Rett og slett imponert over hva de har klart å få til med dette utgangspunktet.

– Vi tar den! Og den sløyfa, de skoene og beltet.

 

Vel tilbake på kontoret er jeg superhappy. Sender skrytebilde til kona og får dette i retur.

Synes det var skrevet med vel liten skrift nederst, der…

Ved nøyere lesing viser det seg selvsagt at hun har rett. Som vanlig. Er det mulig!? Jeg har kjøpt min første skikkelige dress, svidd av mangfoldige tusen og så er fargen feil! HAHA…

Nå er jeg i Oslo og skal møte resten av gjengen. Bussen frakter oss til et eller annet sted, med ulike aktiviteter, mat og fest. Spent!
Om det viser seg at jeg faktisk får lov å delta, når dressen er feil farge…

God fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *