Flau. Jeg beklager!

Jeg har kost meg 100 ganger mer enn jeg trodde var mulig! Og cirka 1000 ganger mer enn jeg forventet. Kickoff og kjendiser – kun gøy, fra første til seiste sekund. Det kjenner jeg på kroppen i dag…

Gårsdagens første halvdel bestod av undervisning, foredrag og workshop. Mer enn nyttig for en litt traust Jærbu uten kjennskap til alle mulighetene de ulike sosiale mediene gir. Med økt kunnskap og mengder med ny motivasjon, ser jeg frem til å prøve litt nye småting – det er gøy! Etterhvert ble det aktiviteter, konkurranser, mat og fest – alt på X Meeting Point Norway.

Men, denne helga har først og fremst vært kjekk på grunn av alle menneskene jeg har møtt. Og makan, folk kan jammen meg være fine! Jeg har møtt en gjeng åpne, rause og vennligsinnede mennesker som klemmer, ler og er lite høytidelige. Som også har vist stor interesse for meg. Nettopp derfor er jeg flau! Over egne tanker, holdninger og forutinntatthet. Uten at jeg egentlig vet hvorfor, hadde jeg noen forventinger om hvordan «disse bloggerne» skulle være. Hvordan de ville oppføre seg, hvordan de ville snakke og hvor selvopptatte de er… Ikke bare hadde jeg satt mange mennesker i samme bås, uten å kjenne dem, uten grunnlag til å dømme – men jeg hadde også gitt dem egenskaper de ikke har.

Det er så teit! Så stygt!
Og jeg beklager, sånn virkelig!

For det skal jeg si deg. Alle mine tanker om bloggere ble gjort til skamme. TIL SKAMME!
Mange gode samtaler, ellevill dans – flikkflakker ble det også, nok champagne og nachspiel. Virkelig gøy å bli kjent med nye folk! Også er det godt å møte andre i samme situasjon som forstår og deler utfordringer, gleder og annet.

Borte bra, hjemme best.
Mulig morgendagens morsdagen kom brått på meg…

God lørdagskveld!

– Lars Z

Magnus Midtbø – verdens beste klatrer og Geeohsnap – verdens beste Snapchatter. Også meg, verdens beste på blå dress i sort selskap. Foto: Gunnar Kopperud
Foto: Gunnar Kopperud
Foto: Gunnar Kopperud

Et lite bildedryss av de jeg ble best kjent med!

Gleder meg til foredrag sammen i april, Cathrine! Foto: Gunnar Kopperud
Romkamerat og moroklump – det blir ikke siste festlighet sammen, Superpapsen. Foto: Gunnar Kopperud
Fantastiske Bianca Simonsen i GjørEnForskjell. Foto: Gunnar Kopperud
Foto: Gunnar Kopperud

2 kommentarer

 1. Iamdaddychris

  Det var kjempe trivelig å bli litt kjent med deg! Ser frem til flere flikk flakker fremover! 🙂 #bra-mann

  1. Lars Zachariassen

   Takk det samme, Chris!
   Var virkelig en kjekk og hyggelig dag + kveld 🙂 Det merktes lørdagen… Grattis igjen, med pris og det hele! Mener det ble lagt planer om besøk i LA også, på et eller annet tidspunkt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *