Gi ut bok!?

Mitt navn er Lars.
Jeg liker relasjoner og mennesker.
Jeg liker fysisk helse. Psykisk helse.
Og jeg liker å skrive om det.

Det er jo derfor jeg gjør det. Skriver, altså! Min egen blogg. Relativt ofte snakker jeg om det også. Holder foredrag om de tingene jeg mener er viktigst i livet. Neste ut er foredraget Helårsvaner du vil trives med, i Sandnes 1. mars. Trykk her, så snakkes vi om ikke lenge.

Ordene betyr likevel mest. Kraften de kan ha om de settes sammen riktig, måten de kan påvirke på og følelsene de kan skape. Å skrive denne bloggen og uttrykke seg daglig om ting jeg virkelig brenner for; det kjennes så godt! Kjennes så riktig! Når jeg i tillegg vet at det finnes mottakere som setter pris på ordene mine, og at de fører med seg handling – da merker jeg det ekstra godt. Det betyr noe! Sånn helt på ekte.

Jeg smiler nå. I dag ble jeg nemlig spurt om jeg kunne tenke meg å gi ut bok! Av et forlag. DET ER GØY!

Jeg må tenke litt, for jeg har mange baller i lufta. Smigret, glad – og egentlig ganske stolt.

Hadde du lest den?

3 kommentarer

  1. Desirée

    Hadde lest den! 🙂

  2. Elisabeth

    Absolutt

  3. Anne Louise

    Å ja, den ville jeg lest!!!!👍Sett i gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *