Uromantisk lystløgner

Det er en uke siden nå. Jeg fikk en telefon fra en journalist i Jærbladet i forbindelse med en sak om Valentines Day. De ønsket noen korte uttalelser rundt hvordan jeg møtte Caroline og om vi feiret alle hjerters dag eller ikke. Ingen grunn til å stille seg til motverge, så jeg svarte utfyllende og engasjert: Kjærlighet er hverdagen, ikke bare Valentines Day!

Men tydeligvis har jeg sagt noe mer. Og det stemmer sikker det, altså!
Slik så i det minste saken ut.

Nå var det ingen store misforståelser eller feilsiteringer å bry seg om, men snakk om å drite på draget. For til tross for tidligere forventningsavklaringer i hjemmet… Hvem tror du satt og ventet på blomster etter å ha lest avisa til morgenkaffen?

Caroline!

Hun fikk i det minste «noe annet», men det var tydeligvis ikke godt nok. Driftig som hun er sendte Caroline melding til journalisten og opplyste om at saken satte ektemannen i et ufortjent godt lys, for hun hadde ikke fått en eneste blomst. Nå skjelver jeg i buksene for at mandagens forside av Jærbladet sier: Lars Zachariassen – uromantisk drittsekk og lystløgner! 

For å si det slik; Noen gikk tidlig fra kontoret i dag for å kjøpe roser til kona!

God helg =)

– Lars Z

2 kommentarer

 1. Desirée

  Haha, herlig!

  1. Lars Zachariassen

   Lett for deg å si =P

   Hun ble ganske happy i dag, da… God helg, Desierée!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *