Boktittel og karneval

Ikke hver dag er god, men det finnes noe godt i hver dag!

Det er ord jeg liker å si.
Ord jeg liker å gjøre.
Fokuset jeg vil ha.

Men helt ærlig, jeg kan også marinere meg i det negative til tider. Og hva marinade gjelder, har den siste uka bestått av oppkast, diaré og flytende Paracet. Det var stas å bli spurt om å gi ut bok, men akkurat nå kommer jeg ikke på andre titler enn Småbarnslivets realiteter – prevensjon i bokform, sikrere enn kondom og p-piller!

 

Trolig ingen bestselger… Og om jeg så marinerer meg i negative tanker, blir jeg aldri liggende der lenge. For jammen, sykdom og slitenhet får ikke frem bare det verste i oss, men også det beste. Helt på randen blir det nære nærere, det fine finere og samholdet sterkere. På sett og vis har hele rabalderet styrket oss. Så håper jeg bare at vi er sterke nok for en periode =P

I dag begynte noen å friskne litt til, og karneval i barnehagen var en realitet. Puh! Også for pappa, faktisk – som endelig fikk klovnedrømmen oppfylt. For når barnehagen spør om du kan være klov på karneval, da svarer du selvsagt ja! Sjongleringskunstene og balansen på enhjulssykkelen var ikke helt som for 15 år siden, men gøy var det. Og poden selv var tydelig stolt, så da er jeg happy. Stor takk rettes barnehagen, for dagen i dag og alle andre. Bedre og tryggere sted er ikke mulig å oppdrive!

Da karnevalets best kledde skulle kåres blant de ansatte, var det heller ingen tvil om hvem som gikk av med seieren. Har du noen gang sett et finere karnevalantrekk?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *