Tour Kristiansand – Drammen – Oslo

/Sponset innlegg – Mizuno/

De siste tre dagene har jeg vært på reisefot. Mandag i Kristiansand, tirsdag i Drammen og onsdag i Oslo. Sammen med Mizuno har jeg holdt kurs for selgere i butikk, noe som har vist seg å være overraskende hyggelig! Faglige diskusjoner, stort engasjement og hyggelige folk.

Som 15-åring jobbet jeg på den lokale sportsforretninger. Det er nå 15 år siden, likevel minner historiene til de butikkansatte veldig om det jeg opplevde da jeg jobbet i butikk. Det er nesten litt skremmende!

Jeg sier ofte at det viktigste ikke er hvordan en kropp ser ut eller hvor mye den veier. Det som er av størst betydning er hva kroppen kan gjøre, hvor sunn den er og hvordan du trives i den. Nøyaktig det samme gjelder sko! Spesielt trenings- og løpesko. Hvilket design og farge er sekundært… Tenk funksjonalitet og behov – finn skoen som passer deg og foten din. Finn skoen du trives med, uavhengig av om den matcher treningstoppen eller tightsen din!

Nå er jeg hjemme igjen. Tre dager er lenge nok å være borte, samme hvor gøy det er! Selv med videosamtaler og hyppig kontakt er det langt fra det samme som å faktisk være med gjengen min. På mandag fortsetter Mizunoturen til Stavanger, Bergen og Trondheim, så det gjelder å nyte dagene hjemme til det fulle. Deretter blir det lite og mye familie fremover. Kanskje rømme landet en ukes tid…

Har forresten god tid i Trondheim til uka, og blir overlykkelig for tips til en flott plass å løpe, byens beste lunsjsted, kjekke folk eller lignende 🙂

Nyting på gang. God torsdagskveld!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *