Bli med på ferie til Bali!

Valget stod mellom all inclusive charterferie til Syden eller en oppdagelsesreise i verden. Det var fryktelig nære å bli førstnevnte, for det fremstår så enkelt og greit. Ting går av seg selv, ingen oppgaver, slappe av i solsenga og spise is. Det høres jo deilig ut, og det er det sikker også. Det er bare at jeg er så redd for å kjede meg, ikke få oppleve ny kultur, smake ny mat, kjenne nye lukter og lære mer om verden. Utvide horisonten! For vår del kommer vi hjem like fattige uansett hva valget hadde havnet på, men rikere på opplevelser og inntrykk ved å velge Bali. Er det ikke godt at vi er forskjellige!? 🙂

Og opplevelser, det skal vi jammen meg få! Villaen vi har leid er alt for stor, og alt for fin. Her har de små god plass til å boltre seg på, bade og sloss. Mat serveres som vi vil og når vi vil av egen kokk. Tenk for noen smaksopplevelser voksenkveldene vil inneholde! Samtidig som det er et fint sted å bo, så vil det meste skje utenfor villaens eiendom. Endelig skal jeg virkelig få testet å surfe! Toppturer, strender, rismarker, solnedganger, rafting, soloppganger, kunst, snorkling, frodig jungel – fytti katta som vi gleder oss!

Skulle du bli gira selv har vi god plass, stikk gjerne innom en natt eller to 😉 Jeg tuller ikke!

Sjekk plassen. Deilig, ikke sant?

Spørs om ikke våre valg er av mer lokal art enn dette!
Kan nok tenkes jeg må være litt på jobb i løpet av de tre ukene vi skal ha på Bali.
Men drikke kaffe, det får Caroline ta seg av. Fortsatt ikke smakt!
Selv med tre rom og tre bad tilgjengelig, blir det vel som hjemme. Fem mann i én seng!

Alle bildene er publisert i samråd med utleier, Benjamin.

2 kommentarer

 1. Louise Aasen

  Så fint hus. Koster en formue ? Gleder meg til å lese mer om. Vi skal på famileferie i september. Litt fristet til å ta det enkle trygge valget med klassiske «syden».Men traff meg det du sier med opplevelser. Må man dra på kjipe plasser bare fordi man har fått barn? Vi var i Thailand med vår 1. da han var 4 mnd. Gikk fint men samtidig litt for liten og avhengig an mamma. Da vi reiser har vi en på nesten ett og fire. Håper å få noen tips 😀

  1. Lars Zachariassen

   Louise!
   Koster virkelig ikke en formue. Et minimalt hakk over en to ukers all inclusive med Ving eller tilsvarende 🙂 Vi forsøker, og har alltid hatt en grunnleggende tanke om å gjøre minst like mye nytt og spennende med barna, som tidligere, eller om vi ikke hadde hatt barn. Det gjør både deres og vår hverdag rikere. Tidvis litt mer komplisert og med rare blikk, men uendelig mye morsommere og kjekkere å se tilbake på. Min mening er at med barn på ett og fire er det mulig å reise over hele verden, med kun noen få forhåndsregler. Dog med et litt høyere budsjett enn på backpackingreise som tenåring.

   Sender deg en privat melding med mer 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *