Vinn aktiv helgetur for to til Tromsø!

/Annonse Mizuno/

Jeg har sett verden, men ikke Norge!
Derfor er jeg helt fra meg av glede over muligheten til å utforske Tromsø og delta på Midnight Sun Marathon i midten av juni. Tenk å kunne løpe i kanskje verdens vakreste landskap, og i midnattssol… Drømmene mine løper løpsk!

Midnight Sun Marathon blir ett av mine hovedmål dette året. Og uansett hvordan prestasjonen blir, er jeg overbevist om at det ender opp som ett av årets høydepunkt. Ekstra gøy er det å kunne dele dette høydepunktet med deg! Mizuno dekker startkontingent, bekledning og sko. I tillegg til reise og opphold, selvsagt. Hvor kult er ikke det!? Jeg stiller som reiseguide til tross for lite forkunnskaper og lover mer enn gode samtaler. Fredags kveld blir det pastaparty, lørdag løper vi og søndag har jeg planer om å få til en tur i kajakk. Natur og sightseeing står høyt på min liste når det ikke står andre ting på programmet, så er det opp til deg og reisefølget hvordan dere tilbringer tiden 🙂

Du og den du reiser sammen med vil ligge på det offisielle deltakerhotellet, Scandic Ishavshotell. Nevner at det vil bookes dobbeltrom, så tenk deg om før du inviterer med svigermor.

Distanse og fart er uvesentlig – dette handler om opplevelsen. Du kan velge blandt 10 kilometer, halvmaraton og maraton. Midnattsola vil uansett henge over oss og publikum heie oss i mål rundt midnatt. Ikke vanskelig å forstå at det kommer folk fra hele verden for å delta, og kanskje er det mest ikoniske maratonet som finnes.

Avreise fredag 15. juni – hjemreise 17. juni. Du har altså 2 måneder på deg til å komme i form, og du trenger ikke vente til vinneren av konkurransen kåres med å starte treningen. I verste fall blir det ingen Tromsøtur, men helsa får seg likevel en real seier! Trenger du nye treningsklær eller sko får du 30% ved bruk av rabattkoden LarsZMizuno.no.

Jeg GLEDER meg!
Lørdag morgen annonseres konkurransen, påfølgende torsdag blir de heldige plukket ut.

Nå skal jeg ut og nyte solnedgangen på beste vis.  Vi snakkes!

– Lars Z

Foto: Run the World
Foto: Visit Norway

5 kommentarer

 1. Alice Skjæveland.

  Ønsker å vinne turen sammen med Camilla grude

  1. Lars Zachariassen

   Krysser fingrene for deg, Alice! Følg med på Facebook fra og med lørdag 🙂

 2. Marianne Espe Pettersen

  Hei Lars😊 Jeg har sååååå lyst til å være med på dette sammen medium løpevenninne Ann-Louise Vålvannet! Vi løper mye sammen og deltar i ulike løp🏃‍♀️😊 jeg elsker natur og kajakk høres helt nydelig ut!! Krysser fingrene🙏
  Ha en strålende helg☀️

 3. Mona Lahm Høgbakk

  Det hadde vært så kult å løpe sammen med min søster Siw Lahm. Vi bor på vær sin kant av landet. En i Oslo og en i Narvik. Vi har begynt å trene og har hyppige tlf samtale hvor vi motiverer hverandre. Har aldri delta, men i år skal det skje 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

 4. Kunne godt tenke meg å delta i lag med min søster. Liker å ha konkrete mål å jobbe mot og å utfordre meg selv. Naturopplevelser der nord hadde vært supert !! Spennende 😊🍀👍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *