Vinnerne er kåret!

Om 51 dager drar jeg og 2 vinnere til Tromsø for å løpe Midnight Sun Marathon! Det skal bli en opplevelse av de sjeldne. Ikke minst blir det spennende å se hvem vinnerne egentlig her. Forhåpentligvis blir det like gøy som sist, da turen gikk til Amsterdam med to kjekke karer.

Litt synd er det at ikke flere kan vinne. Samtidig har du heldigvis ikke tapt noe. Kanskje kan dette være det lille som skulle til for at du tar opp løpinga igjen, melder deg på et løp eller annet? Kjenner du det kribler bare litt? Ikke vent, benytt muligheten og kom deg ut på en kort tur J

Trenger du nye sko eller klær får du 30% ved bruk av rabattkoden LarsZ www.mizuno.no.

Therese Falk og Mette Synnerström, er dere klar for tur? Gratulerer som vinnere av konkurransen! Ser virkelig frem til å treffe dere begge to 🙂

Hei så lenge!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *