Trenings- og hyggehelg!

/Egenreklame og annonse – FitCamp/

Hva om vi dro på en helgetur sammen?
Spiste god mat sammen.
Trente sammen.

Rett og slett hadde det fint, sammen! Yte og nyte om hverandre. Høy puls, varm badstu. Massasje og kanskje noe i godt i glasset utpå kvelden. Inspirerende og gode foredrag, yoga og ikke en eneste tanke om hverdagsmas, klesvask, plikter og oppgaver.

Jeg har sammen med FitCamp vært med på å bygge opp to helgeturer for folk flest. En liten ferie med fokus på deg selv, eller som en fellesgreie med en venn eller to. Opplegget passer for alle, uansett utgangspunkt. Mestringsopplevelsene og bevegelsesglede står i fokus – alle skal bli sett, hørt og pushet ut fra sitt ståsted. Det skal være gøy og motiverende og være med meg på camp, men også rolig, deilig og avkoblende. FitCamp har lange tradisjoner for treningscamper, nå gleder jeg meg som et lite barn til å sette mitt preg på campene i september.

I flotte naturomgivelser skal kropp og sjel bli utfordret, gjennom ulike treningsøkter andre fellesaktiviteter. Femstjernes mat og drikke, hotell og goodiebags. Svømmebassenget og boblebadet (Geilo) bruker du som du vil, jeg skal i det minste dyppe kroppen flittig mellom slagene 🙂

Kjekt? Absolutt!
Skummelt? På ingen måte!
Jeg er nemlig snill som et lam. Konfliktsky og positiv er jeg også, så dette kommer til å bli en eneste stor opptur. Enten det er som et spark bak, en start, for å opprettholde motivasjonen eller komme et hakk videre på reisen. Lov meg at du ikke er redd for å være i for dårlig form! At du er for tung! Eller har for lite fancy klær! Ikke bare er alle velkomne, men alle passer inn 🙂 Ikke tenk, bare nevn til folka rundt deg at du blir borte en helg i september, og meld deg på!

De første 20 som melder seg på får 500 kroner avslag. For 3490,- kroner får du 2 overnattinger på hotell, full pensjon (alle måltider inkludert) og alt av trening, foredrag og så videre. Kroppsanalyse (verdi 500,-) for de som ønsker.
LET’S GO!!

Sirdal: JenteWeekend 28. – 30. september. Meld deg på HER
Geilo: FitCamp for begge kjønn 14. – 16. september. Meld deg på HER

Vi snakkes der!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *