Så SYKT motivert og høstyr!

I dag er en god dag.
En magisk, fortryllende dag.
Første arbeidsdag etter ferien.
Starten på et nytt halvår, og resten av mitt liv.

I forkant av ferien var jeg i tvil. Skulle jeg legge bloggen helt død gjennom juli? Virkelig koble helt av? Svaret kom av seg selv. Det var det eneste riktige, for meg! På hjemmebane feiret vi to dager på rad. Først at de første 6 månedene med eget AS var over. Med 25 foredrag og opptredener på konferanser, endringsledelse og coaching i bedrifter, hjelp i sosiale medier, innholds- og plattformutvikling for ulike kunder og mye folkehelseinnhold i egne kanaler. Deretter feiret vi at ferien skulle starte, og hvilken ferie det har vært!

Skal det konkluderes i korte trekk måtte det bli som følger: Bali var helmaks! Norge nesten råere… Færre selvlagde behov og det enkle liv gir grobunn for store gleder, til tross for noe svettelukt og varmt telt i morgensola. Ikke minst; jeg elsker å være pappa! Og kjæreste. Og meg selv.

Men nå begynner et nytt kapittel. Denne høsten her, skal bli helt spesiell. Jeg har satt opp retningslinjer, mål, ønsker og drømmer. Kontorpulten og hjernen er ryddet, hjertet slår ekstra og følelsene tar nesten overhånd. Dette er starten på det jeg alltid har ønsket å få til: Jobbe med det som betyr mest for meg. Jobbe med det som betyr mest for folk. Livet! Og finne nye måter på å nå massene på. Den fysiske og psykiske folkehelsa!

Jeg gleder meg som et lite barn til å ta fatt på nye oppgaver, nye prosjekter og møte nye mennesker. Går ting som planlagt skal jeg få være med på å påvirke millioner av innbyggere til å gjøre noe de har lyst til å gjøre, som også gjør helsa godt! På den planlagte foredragssiden skal barn, ungdom og voksne ikke snakkes til, men engasjeres. Jeg skal få være med på kompetanseutvikling i flere kommuner og lavterskelarrangementer skal gjennomføres. Lista er for lang til at den kan nevnes her, men vit at jeg smiler mens jeg skriver dette.

Aller viktigst; Jeg skal fortsette å le, fortsette å lære, fortsette å være meg selv.
Jammen var det deilig å skrive litt igjen!

Høsten 2018 kommer én gang, ta deg selv på alvor!

– Lars Z

4 kommentarer

 1. Åshild Kristin

  Heier på deg og ditt engasjement, Lars:D

  1. Lars Zachariassen

   Ah! Så kjekt, Åshild Kristin 🙂

   Jammen heier ikke jeg på deg også, snill som du er og legger igjen en hyggelig kommentar! Riktig god mandagskveld.

 2. Inger Lise Kvien

  Det er utrolig kjekt og nødvendig med positive mennesker😀
  Er det noen jeg har troen på, så må det være deg🌞
  Lykke til videre!

  1. Lars Zachariassen

   Åååå… Tusen, tusen takk, Inger Lise!
   Jeg blir på ingen måte mindre giret av en kommentar som denne 🙂 For en start på dagen å lese denne to dager for sent! Måtte onsdagen din bli intet mindre enn magisk, for det har du gitt meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *