Hjelpe meg! Første video…

Haha!
I dag er jeg virkelig utenfor komfortsonen…

I vår bestemte jeg meg for å ansette en person med betydelig mer foto- og videokompetanse enn meg. Nå har jeg plutselig kommet på andre tanker. Så fra og med i dag har jeg fått nye titler; regissør og filmskaper. Det går neppe knirkefritt, men jeg vil lære meg video. Lære meg å bli bekvem foran kamera. Lære å bruke redigeringsprogram og skjønne innstillinger på kamera. Nå er jeg neppe kjent for å være særlig høytidelig, men å legge ut min første video uten «trening» i forkant, det kjenner jeg litt på. Med tiden er jeg overbevist om at video er et godt virkemiddel, både hva gjelder formidlingsplattform og som redskap for å nå ut til folk.

Per i dag er både objektet, kvaliteten og innholdet milevis unna. Kan tenke meg andre har et manus å forholde seg til og sjekker vinkler og lysforhold i forkant. Kvaliteten ble tydelig også bedriten etter en tabbe hos YouTube. Men jammen, om jeg skal sitte bak tastaturet og oppfordre andre til å trø ut i det ukjente. Ja, så må jammen jeg tørre å gjøre det samme. Dagens film er altså mitt første forsøk, både hva gjelder å stå foran og bak kamera!

Så… Hva synes du?

Enten du liker det eller ei blir jeg superhappy for tilbakemeldinger. Dønn ærlige og rett på sak. Så skal jeg gjøre mitt beste for at læringskurven blir bratt 🙂

– Lars Z

10 kommentarer

 1. Håvard Austevoll

  Hahah, jeg skal faktisk begynne å se disse bare pga dialekten din 😂❤️
  Fantastiske gode poeng du har her! Mann hater det gjerne i starten når man begynner, men ettersom det blir litt lettere for hver gang så blir det også litt gøyere for hver gang!

  1. Lars Zachariassen

   HAHAHA, Håvard!
   Tro meg, jeg kan snakke bredere om du vil =P Lover å holde dialekten, mens kvaliteten og alt rundt gradvis skal bli bedre! Hele videogreia er vel litt som et treningsprosjekt for meg. Terskelen for å komme i gang relativt stor og det kommer neppe til å gå knirkefritt. Men etterhvert som jeg lærer går det nok både bedre, er kjekkere underveis og gir resultat. Så da er det bare å kjøre på. Og nå som jeg allerede har vist meg på mitt verste kan det jo bare gå en vei 😉

   Ha en strålende torsdag!

 2. Eit eventyr, likte veldig godt konsekvens argumentet. For viss ein ikkje trener , ihvertfall litt, så får da ein stor konsekvens for , livskvalitet, kropp. Og som nevnt, da er drit tungt i begynnelsen.

  1. Lars Zachariassen

   Hjertelig takk, Frode!

   Og selvsagt har du helt rett 🙂 Ikke rart flere sliter med å komme over oppstartskneika dersom det foreligger forventninger om at det skal være så utrolig fint, flott og deilig! Fortsatt god torsdag!

 3. Heisan:)) satt og flira her, og ikke av deg men at jeg kjente meg litt igjen. I slutten av april startet jeg mitt eget prosjekt som jeg kalte «på jakt etter joggekroppen» du kan lese om det her: http:stavangerinmyheart.blogg.no ligger under arkiv: trening . Klarte ikke å linke på tlf. Men der ligger oppdateringer litt underveis. Ikke så mange:))) så må jeg si at du klarte deg bra:) tommelen opp👍👍🙌🙌

  1. Lars Zachariassen

   Haha! Fantastisk, Sølvi 🙂 Dette må jeg absolutt sjekke ut! Spennende reise du har startet. Min videoreise er nok ikke like spennende, men forhåpentligvis får vi begge mange mestringsopplevelser!

   Finfin torsdag!

 4. Frode helland/Herbafrode

  Fantastisk inspirerende lars.
  Du klarte deg bra i din første video

  1. Lars Zachariassen

   Så kjekt, Frode!

   Det gikk litt over stokk og stein i går, men gøy å endelig være i gang med video. Tusen takk 🙂

 5. Hærlig!! Keep it comming :o)

  1. Lars Zachariassen

   Woop woop! Her skal det læres 🙂 Lover flere videor!

   Tusen takk, Anett! Og fortsatt god torsdag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *