Bryllupsdag!

I dag har jeg vært gift med Caroline i 7 år.
Bloggen min har alltid vært personlig, i dag er den privat.

Kjærlighet er å skape et vi – uten å ødelegge et jeg. Det er kanskje et av de fineste utsagnene jeg vet om! Jeg er så heldig å ha min næreste relasjon til et menneske som både dyrker samholdet, medmennesket og seg selv.

Å stå sammen med et ærlig, lojalt og altoppofrende menneske i krigen – gjør at hele kampen oppleves som en reise, ikke en slagmark. Utfordringene blir morsomme, ikke skumle. De dårlige tidene blir lærerike, ikke fatale. Og om hverdagen er aldri så grå, setter du kursen mot lyset. Du er lyset! Nå skal du bare se deg selv skinne!

Flest solskinnsdager. Mest latter. Gode blikk. Kroppskontakt.

Jeg elsker livet, fordi jeg elsker deg <3

Nå fra privat til helprivat feiring!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *