Fått skikkelig kjeft!

Jeg oppfører meg stort sett ganske fint.
Men nå har jeg altså fått skikkelig, skikkelig kjeft!
Fra flere hold!

Jeg har en tendens til å bli i overkant gira når jeg har det morsomt, får en idé eller skal lære noe nytt. Akkurat nå står jeg i en situasjon hvor alle tre er gjeldene. Etter X antall dager med vekkerklokka på 04.15 og ny arbeidsøkt mellom 20.00 og midnatt, mener noen at jeg bør ta til vettet før det smeller. Og når «noen» setter øynene i meg og «kjefter» med på omsorgsmåten, vel – da vet jeg av erfaring at jeg bør lytte!

Så nå skrur jeg av dataen, tar på meg løpeklærne og tar meg en hardøkt før påfølgende Netflix og sofakos! Begge deler bør det nok bli litt mer av fremover 🙂 Hva er den beste TV-serien/filmen du har satt? Etter 3 år er vi nemlig snart i mål med Suits og har behov for noe nytt!

Finfin mandagskveld!
Glad mandagskveld!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *