Et døgn i Mosjøen

For en dag!

Til tross for nada søvn før klokka ringte 04.30 har denne dagen kun bydd festopplevelser. Landet i Mosjøen klokka 09.10, først foredrag for elevene ved Mosjøen videregående skole klokka 10.00 og deretter rett til tidenes Zipline! Jeg er ikke overdrevent glad i høyder, men naturopplevelsen gjorde sitt til at skrekkbølgen aldri bygget seg opp til tsunaminivå.

Praktisk nok førte ziplinen meg rett inn i hagen til det historiske hotellet jeg sover på. Lunsj og møte med Frisklivssentralen i Vefsn kommune. For noen damer! Når du leser dette holder jeg foredrag for en fullstappet sal, hvor samtlige har fått goodiebags, mat og drikke. 300 Mosjøværinger men store forventinger, så her er det bare å levere sakene!

I dag jukser jeg med en Red Bull og mater på! I morgen klokken 07.00 blir det felles treningsøkt for hele gjengen, sosial frokost og treningsprat, løpsteknikk, tips og triks. Klokka 09.00 sitter jeg forhåpentligvis på flyet hjemover!

Glad.
Glad!
GLAD!

God mandagskveld 🙂

– Lars Z

PS. Link til Helgelendingen sin dekning av ett av dagens foredrag finner du HER.
PSS. Noen få billetter igjen til foredraget på Bryne om Livstrivsel, se HER!

Foto: Stine Skipnes, Helgelendingen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *