To runder på TV2!

Jeg skriver dette på flyet. Oslo – Stavanger. Flight number DY536 er i rute. Hjemme til middag 16.15. Familiekaos venter. Nydelig familiekaos, sådan. Begge naboene på flyet har sovnet. Han ene snorker, han andre sikler. Personlig blir det oftest en kombinasjon.

Rett før flyet lettet ringte TV2. Blogginnlegget de delte har skapt så stort engasjement at de ønsker å følge opp med paneldebatt og/eller God morgen Norge førstkommende mandag. Mest sannsynlig begge to. Drita gøy! Best av alt; jeg får muligheten til å utdype og gi et bredere bilde av et komplekst tema.

Jeg har vært i tre spennende møter i dag. Viktige møter. Med folk som har hjertet på riktig sted, engasjementet utenpå klærne og dype nok lommer til å fokusere på hva de kan gi uten å få dobbelt igjen. Treningssenterkjeden jeg skulle møte for å se hva de kan gjøre for å redusere terskler og ta ansvar? Det gikk prima! Fortsettelse følger 🙂 Troen på å bidra til den Norske folkehelsa i stor skala er større enn noen gang tidligere! Fytti katta hvilken følelse det gir å være i slike prosesser.

Fysioterapi og kognitiv terapi fungerer godt én til én og i grupper. Men jammen kan det fungere mot større menneskemengder i sosiale medier også. De samfunnsøkonomiske cellene i meg jubler!

Klokka er 16.14. Jeg er snart hjemme. Fokus endres. Alle celler i kroppen er pappaceller nå.

– Lars Z

Tidlig opp. Slag i slag. Glad.
Karoline feirer nylansering med Jærbumøte og god lunsj!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *