Forelsket i mann 77 år

I dag skjedde det noe fint!
Det kom en mann ruslende inn på kontoret.
77 år gammel.

Jeg måtte bare oppsøke deg for å fortelle hvor fantastisk du er!

Jeg hadde mest lyst til å kansellere alt annet som stod på programmet i dag. Ikke fordi han sa jeg var fantastisk, men fordi han var spesiell. En fantastisk historie, stort engasjement og et brennende hjerte. Fin, varm, åpen og ærlig. Hver dag står han opp mellom 04.30 og 05.30, spiser frokost og deretter halvannen times trening. Hver dag. Det går ikke nødvendigvis så fort, men jeg kan finne på å løpe 17-18 kilometer! De andre sier jeg er gal…

Det er de andre som er galne!

Mitt møte med denne pensjonisten ble nesten som en forelskelse. Nesten litt rart. Men han er frivillig for mennesker som sliter med psykiske utfordringer, frivillig for eldre og frivillig for det meste du kan være frivillig for. Han legger bak seg 100 etasjer med trapper hver uke i tillegg til morgentreningen, fordi alt er bedre når økta og uttøyningen er over. Noen er redde for at det blir for mye aktivitet. Men dersom jeg skulle dø mens jeg er ute og trener, da dør jeg med et smil om munnen!

Jeg er kanskje litt ekstrem, men for meg som for alle andre: Ett skritt er bedre enn ingen!

Takk for 1 million skritt, Lars!
Takk for engasjementet ditt!

For for at du er du!
Og Lars, tusen takk for kaffen!

Etter en halvtime måtte han gå. Vi kranglet om hvem dette møtet hadde betydd mest for. Jeg vet jeg kommer seirende ut av den duellen, samme hvor påståelig han er! Og det kan jeg si deg, det blir ikke siste gang han skal sitte i sofaen på kontoret og drikke kaffe 🙂

Har du noe godt å si om andre, SI DET!

– Lars O og Lars Z

7 kommentarer

 1. Åse Kristine

  Fantastisk👏🏼👏🏼👏🏼

 2. Ida Kornelia

  Lars O. e ein av de mest fantastiske menneskene eg har møtt i løpet av min tid i butikk. Har aldri troffe ett aent menneske som har ett hjerta av gull som han her ❤️

  1. Takk Ida Kornelia! Du og er ei kjempe jente.❤️❤️🌹🌹🌞🌞👏👏

 3. Gode Lars O – og Z 😄👍

  1. Lars Zachariassen

   Finere navnebror skal du lete lenge etter, Maren 😉

   1. Takk Lars,og i like måte til deg og Cornelia.Fantastisk og møte slike gode mennesker!!❤️❤️🏃‍♂️🏃‍♂️☕️☕️👍👍

  2. Kjempe goe Maren❤️❤️🙏🙏🌹🌹👍👍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *