Hva husker du best?

I går holdt jeg et svært personlig foredrag.
Om å være god nok.
Flink nok.
Fin nok.

Jeg gråt.
Jeg lo.
Jeg var meg selv.

Min ærlighet. Mine ord.
Det betydde noe i går.

Èn klem skilte seg ut i etterkant. Fra en ung gutt.

– Hva husker du best?
– At jeg ikke kan være god i alt, men at jeg nå kan være meg selv!

Du er god som gull, C! Takk praten og for at jeg fikk signere gipsen din 🙂

1 kommentar

  1. Åshild Bangsgård

    Hei! Jeg synes det er flott at vi alle er ulike. Ordet perfekt bruker jeg ikke så ofte. Perfekt i forhold til hva? Utseende? Egenskaper? Vi kan alle mestre noe, vi er bra nok. Det viktigste for meg er at jeg er autentisk og setter pris på det livet jeg har. Det å være inkluderende er gratis….et smil og noen fine ord er gratis. Vi må tenke mer på hva vi kan enn det vi ikke kan.Dessuten senke skuldrene litt og slappe av i forhold til for høye krav….som feks det å være perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *