Hoppende glad!

Ah… Endelig!

I dag er jeg rett og slett bare hoppende glad. Kontoret er ferdig innredet! Det har blitt så fint… Med god boltreplass, stor sittegruppe, et skikkelig arbeidsbord for to og mange planter. Kun litt kunst på veggene gjenstår. Mulig jeg må skylde på Caroline sine innredningsferdigheter og ikke mine egne. Men hva gjør vel det, så lenge det roper arbeidslyst og iver hver gang jeg setter beina innenfor døra 🙂

Hoppende glad er jeg også for at arbeidsavtalen til Caroline er signert. Nå er hun ikke bare 100% min i livet, men også på jobb! Kontrakten inneholder forøvrig ingen avsnitt om tafsing og seksuelle tilnærminger. Dog ble ønsket om gardiner på kontoret blankt avslått.

Etter en hektisk periode har vi endelig tid til å sette oss ned, sette tydelige mål og legge planer. Med fysisk og psykisk folkehelse i sentrum, er planen nå å alltid ligge i forkant. Alltid ha en tanke med alt vi gjør. Og at kvaliteten kan øke i alle ledd!

Så uendelig deilig å få hodet skikkelig over vann! Ta fatt på ideer og gjøre enda mer av alt jeg elsker 🙂

Så kan det vel hende at jeg har hatt behov for hjelp til litt mer struktur. Det fremstår plutselig ganske tydelig =P Kombinasjonen tidsoptimist, perfeksjonist og delvis selvkritisk er ikke alltid den beste. Men nå blir det jammen meg endringer! Publiseringsplaner, excelark og fargekoder. Ah… Det blir så gøy å ta skikkelig fatt på dette sammen! Spennende avtaler, spennende arrangementer, spennende foredrag, spennende konsepter og idéutvikling.

Rett og slett ha det drita gøy på jobb. Hver eneste dag!

Vi har noe i gjære som kommer til å være banebrytende! Ikke for oss, men for deg og folkehelsa. HAR SÅ LYST Å SI DET! Men det får vente til slutten av desember 🙂

Kort oppsummert, hoppende glad!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *