Busted!

Lars holder et foredrag i kveld, så da så jeg mitt snitt til å gjesteblogge litt. Uten tillatelse, hehe!

Jeg synes det er ganske morsomt. Ikke å skrive et gjesteinnlegg på bloggen, men at han kjemper for ærlighet og åpenhet uten selv vise dere hele bildet. Etter å ha jobbet i Lars Zachariassen AS i 4-5 uker begynner jeg å se et mønster. Stort sett er han ganske effektiv, og jeg blir både stolt og rørt av å se alt han gjør for andre. Egentlig tror jeg han gjør mer for de rundt han enn han viser til deg som leser på bloggen og følger Instagrammen. Men om det var et sjakktrekk å investere i sofa på kontoret har jeg mine tvil om 😛

Bildene er tatt på kontoret sist uke.

Og ja, han snorker!
Her mente han at han ikke sov, men bildet taler vel for seg selv? Haha 😛
«Bare en liten hvil etter økta, så er jeg klar».

I frykt for å ødelegge husfreden legger jeg ved at det kun er korte powernaps på 5 til 10 minutter.

Sov godt! Hilsen Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *