Så rik blir jeg på bloggingen!

Det er mulig jeg er annerledes. Kanskje til og med rar. Men jeg skjønner ikke fascinasjonen med skattelistene, andres inntjening og formue. Dog er det tydelig at andre fascineres og er interessert i dette. I det minste har medie-Norge det siste døgnet handlet om KRF-etterdønning, litt Amerikansk mellomvalg og abortloven, men først og fremst overskrifter som Han er Norges rikeste, Disse har størst formue i din kommune, Se hva kjendisene tjener, osv.

Jeg kjenner fenomenet på kroppen selv. Relativt ofte lurer folk hvor godt businessen går, og hva jeg egentlig tjener. Kan du leve av bloggingen? Blir du rik? Først og fremst handler nok dette om at folk interesserer seg, bryr seg og undrer seg. Det setter jeg pris på!

Men vet du hva? Nå tenker jeg at det ikke er så ille å meddele. Jeg blir faktisk rik på det jeg driver med, selv om det involverer langt mer enn bare blogging. Sannheten er at jeg blir mye rikere enn jeg drømte om da jeg startet opp!

Jeg blir rik på nye utfordringer og ny lærdom.
På nye relasjoner og nytt bekjentskap.

Jeg blir rik på å se betydningen arbeidet har for andre.
På oppturer og nedturer.

Jeg blir rik på opplevelser og selvinnsikt.
På prøving, feiling og betydningsfull frustrasjon.

Jeg blir rik på spontane avgjørelser og samarbeid.
Rik på mulighetene friheten gir.

Jeg blir rik på arbeidstimer og nattesjobb.
Men først og fremst har jeg et rikt liv fordi jeg hver eneste dag jobber for og mot det som ligger hjertet mitt nærmest: Fysisk og psykisk folkehelse!

Når privatlivet mitt i tillegg er beriket med kone og tre barn, tak over hodet, mat på bordet og godt samspill – da kan jeg ikke fatte hva jeg skulle brukt enda mer rikdom på. Hadde nok alltids klart å funnet noe, men jeg er rett og slett mer enn rik nok. Det er jeg takknemlig for!

Så takk!

– Lars Z

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *