Ord

I halvannet år har jeg gjort ulike sprell på Instagram forkledd som TriatLars. Det har vært en reise som alle andre; opp- og nedturer. Men først og fremst gøy! Jeg har lært mye, ledd mye og bygget relasjoner til flotte folk. Tidvis har det tatt overhånd, det gjør det alltid med meg.

Selv med stort engasjement rundt Instagramprofilen har jeg hele tiden savnet noe.
Ordene mine. Setningene mine. Språket mitt. 

Blogging / Trening – to sider av samme sak.

Jeg kan ord. I det minste om de ikke må oversettes på Google Translate. De interesserer meg; hvordan de brukes som kommunikasjonsmiddel, som behandlings- og motivasjonsverktøy. På egenhånd og overfor andre. Hvordan små variasjoner blir avgjørende for budskapet og mottakerens opplevelse. Men bloggen skal ikke handle om ord;

Trening – Familie – Humor – Hverdagen – Mål – Motivasjon – Endring – Livskvalitet – Kognitiv terapi – Dårlige matvaner – Utstyr – Fysioterapi – Samfunnsengasjement – Parodier – Svettelukt – Astma – Legghår – Alt

Let’s go!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *