Prestasjonsfremmende kosttilskudd til småbarn

Mamma har tatt seg husmorferie på sykehuset for en periode. I følge rapportene er det virkelig feriestemning – slipper til og med å reise seg fra solsenga for å spise, næringa får hun intravenøst rett i blodet. Heldiggris! Med andre ord er det Gutta Boys som «styrer» huset. Det går ikke alltid like godt…


Festen begynner klokka 06.00. Deilig å få ligge litt frempå for en gangs skyld. Lillebror vekker storebror, alle skal med. Anlegget på full guffe, veksle mellom Kaptein Sabeltann og Dyrene i Hakkebakkeskogen. Av med pysjene og opp i dobbelsenga, Pinky og Sabeltann sloss, Klatremus og Mikkel Rev hopper. Så bygger vi opp med madrasser rundt senga for å hoppe ned, øve på rulle og salto. Etter 30 minutter trenger samtlige pause. Minstemann oppdager et hvitt engangsglass ved vasken på badet. Blir vill i blikket og må ha vann! NÅ!! NÅÅÅÅ!!!

Når minsten får drikke vil storebror selvsagt også ha, pappa får også lurt til seg en slurk. Synes gutta er søte når de sloss om å drikke, så sender et bilde av dem i retning sykehuset. Svaret som kommer i retur er ikke et hjerte eller smilefjes: 

Oooops!! Men altså, finnes verre ting å drikke enn urin.

1 kommentar

  1. Hahaha.. legendarisk!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *