Kettlebell og trafikkuhell

Å pakke en kettlebell i fødebagen er ingen god idé! Å havne i en trafikkulykke er hakket verre!
For det var liksom da jeg skulle begynne å tøffe meg med kettlebells. Dagen etter jeg ble trebarnspappa. På sykehuset. Planen var vanntett og jeg tenkte faktisk ut et treningsprogram, mens jeg bruke 30 sekunder på å pakke fødebagen. Cirka 15 minutter per dag, ikke mer. Basisøvelser. 
Slik ble det overraskende nok ikke! Vekballen ble liggende i bagasjerommet i bilen mens jeg var opptatt med å kose med min egen lille Kettlebell. Forresten, er det lov å kalle gutten sin for «Kettlebell»? Sånn helt på ekte. Kasper er fint, men Kettlebell klinger enda bedre, gjør det ikke?

NEI!

Kona mi kan dette med å være tydelig. Også hva blikk og kroppsspråk gjelder. Best å ikke tulle mer.

På vei hjem fra sykehuset skal vi innom butikken for å handle alt mamsen ikke har hatt lov å spise de siste 9 månedene. Her skal det fråtses i brie, spekeskinke og saftige biffer! Det blir en skikkelig storhandel! Rema Reitan Æ godt fornøyd, mor like så.

Varene plasseres i bagasjerommet, det skal bli digg å komme hjem. I det vi skal ta av hovedveien kommer det en syklende villbass i 1000 km/t. Jeg bråbremser, men det smeller likevel! Et skikkelig, skikkelig brak. Mor gråter. Jeg er i sjokk!
C: Hva gjorde du nå?
L: Shit, dette er helt krise! Jeg håper det gikk bra.
C: Ring 113, fort!
L: Kan det ha vært så ille?
C: JA!!

Lese også:
Forbilder og fødekropp
Prestasjonsfremmende kosttilskudd til småbarn

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *