Lite trening og punktforbrenning

Jeg har vært ganske åpen og ærlig med deg når det gjelder trening. Det har vært lite, nærmest ingenting, den siste tiden. Og ikke har det stresset meg nevneverdig heller. Jeg har dekket anbefalingene for fysisk aktivitet med glans, altså – men ikke veldig mye mer. Til gjengjeld har jeg spist mer! Virkelig gått bananas med snacks og digg. Nam nam hver eneste kveld i en eller annen form. Det har gitt konsekvenser.

Det er en kjensgjerning at forbrenninga dabber av i takt med alderen, men at det skulle bli så ille var jeg ikke klar over. Kiloene har rett og slett rast på. Jeg har verken blitt feit eller lubben, men tyngre – oh yes! Og det merkes når vi bor i et hus med 7000 trapper. Kanskje enda mer når magen bretter seg over buksekanten og jeg får en trang til å leke med fettet. Artig tidsfordriv i det minste!

Men nå er det stopp på utskeielsene. Det blir ingen bikinikroppfokus eller større livsstilsendringer, annet enn reduksjon av snacksnivået i hverdagskosten. Dog har slanketankene streifet meg ved flere anledninger. Det har igjen resultert i 2-3 Googlesøk. Og Googlesøkene viser til at punkforbrenning er på mote. Å slanke bort magen, bli tynnere rundt låra eller fjerne dobbelhaka. Perfekt for meg, for de ekstra kiloene har alle samlet seg på magen!

Problemet oppstod imidlertid når jeg skulle starte punktforbrenningen, eller punktslankingen om du vil. Jeg fant rett og slett ingen god måte å gjøre det på. Ingen tips var vannfaste og ingenting viste seg å fungere i praksis. Når jeg heller ikke fant forskning som viste at punktforbrenning er mulig, tok jeg saken i andre hender.

Punkforbrenning er da ingen sak!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *