Oppussing del 1 – Frisøren

I dag skulle jeg egentlig skrive et treningsspesifikt innlegg, det må vente til i morgen. For når hverdagen byr på krydder, blir det for dumt å holde kortene tett til brystet. Jeg har nemlig vært hos frisøren…

Jeg er lite opptatt av utseende. Velger de klærne som ligger øverst i skapet, tar skjegget hver andre uke og løser hårdesignet med bruk av caps. Nå som nesehåret har gjort seg til kjenne ser jeg bevisst en annen vei og jeg har ingen problemer med å kombinere mørkeblått og sort. Flasset kommer og går, som snøen. I forbindelse med flytting til nytt hus har jeg tatt en gjennomgang i klesskapet – det er mildt sagt bedrøvelig. Eller imponerende. Det meste stammer fra ungdomskolen, den gang mor og far var ansvarlige for klesbudsjettet. Bare en brøkdel er av nyere dato og henger sammen med en perioden hvor vi begge var gravide og størrelse small ble et hakk for lite.

Mens jeg kavet rundt i klesskapet skjedde det noe. Som en påtvungen åpenbaring så jeg lyset! Kanskje er det på tide med en liten oppussing. Kjøpe inn litt nye klær, pynte seg litt og gjøre meg snasen for kona. Vi får se, en frisørtime er i det minste en god start.

En god venninne av meg driver Nikita på Bryne og kunne ta i mot meg kjapt. Hilser pent på Nadine som forteller at hun kan utrette mirakler og gjøre gråstein til gull. Skjønner ikke helt hva hun antyder men gir meg i vei mot vaske-håret-avdelingen. Og for å si det slik, jeg skal gå oftere til frisøren. Makan til opplevelse skal du lete lenge etter – hodebunnsmassasje til folket!! En sliten småbarnspappa sovner, sikler og snorker. Førsteinntrykket i boks, med andre ord.

Denne Nadine blir bare bedre og bedre. Først masserer hun meg i søvn, nå tar hun klippeansvar uten å involvere meg i for stor grad. Men når hun foreslår å vokse øyenbrynene mine har det gått litt langt. Hun mener det blir fint, og ikke gjør det vondt heller.

Og så vil hun vokse skjegget i nakken. Vil ikke det gjøre ganske vondt, da?

Kom meg gjennom med livet i behold, kanskje til og med noen hakk freshere på andre siden. Ikke minst bevisst på at den konfliktsky delen av meg kan bli flinkere å si nei, haha.. Så var det de klærne da. Det får vi ta siden! Én ting om gangen…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *