Wings for Life World Run

Det handler ikke om hvor fort eller langt du løper, men om du løper! Eller går.

Wings for Life World Run er et veldedighetsløp som arrangeres over hele verden 7. mai og tar sikte på å samle inn penger til forskning på ryggmargsskader. Hundre prosent av deltakeravgiftene går uavkortet til formålet, og selve dagen skal være et karneval og folkemarsj mer enn et løp om rekorder. Du løper/går nøyaktig så langt du ønsker før mållinjen/bilen tar deg igjen. Med andre ord; et arrangement i min ånd!

Og nettopp derfor vil jeg be deg om en liten ting: BLI MED!

Ta deg selv lite høytidelig, drit i å sammenligne deg med andre og sleng deg på. Enten du er ung eller gammel, i god eller dårlig form. Uansett høyde, vekt og tilgjengelig løpebekledning. Det er ingen forutsetning at du klarer å løpe, jeg går gjerne sammen med deg bakerst i rekka og slår av en prat. For gøy, det skal vi jammen meg ha det!

Jeg vil ha med meg 40 personer til å delta på Team TriatLars! Mizuno sponser oss alle med fancy t-skjorte og deler ut sko til noen heldige deltakere. Videre vil opplegget krydres med ytterligere ytre motivasjon i form av gaver og snacks. Men viktigst av alt: Vi skal støtte en god sak! På toppen av det hele er vi aktive, sammen. Magisk, spør du meg 🙂 I forkant har vi en gruppe på Facebook til å motivere hverandre og bli kjent.

Før du rekker å tenke deg om, kommenter under Facebookposten og si at du blir med. Og selvsagt må du ta med/utfordre en venn. Løpet går i Stavanger, men du må gjerne bli med uansett hvor i landet du bor. Overnatting fikser vi alltid på et vis!

Snakkes 7. mai!

Fra fjorårets Wings for Life World Run. Foto: Christer Tysdal

Wings for Life World Run er perfekt for alle uansett evner, du setter nemlig ditt eget personlige mål
istedenfor å løpe mot en fastsatt mållinje. Isteden jager den deg. En halvtime etter løpet har startet begynner
Catcher Car å jage løperne i løypa. Foto: Wings for Life.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *