BLI MED!

Snakk om respons, tilbakemeldinger og virkning! Jeg blir overbegeistret, stolt og glad av å se effekten!

I går kveld skrev jeg et innlegg og oppfordret deg og alle andre lesere til å bli med meg på Wings for Life World Run. Et løp for alle, uansett fysisk form og utforming – med mål om å støtte opp under en god sak og være aktive sammen. Før jeg la meg i går kveld hadde allerede 50 stykker meldt seg. DET ER KULT!

Spesielt med en visshet om at flere ikke trener fra før og at mange aldri har deltatt på løp tidligere. At flere tar med seg venner, kollegaer og familie er utrolig kult, ikke minst når målet i seg selv er deltakelse og samhold. Elsker at folk går utenfor egen komfortsone, trosser skumle tanker og er med på noe nytt. Fysisk aktivitet med stor betydning ut over det normale! Rett før jeg entret drømmeland kom det en melding fra en flott dame som kunne fortelle at hun aldri i sin villeste fantasi trodde hun skulle være med på noe slikt, men at hun opplever det som en stor seier å delta. Med planer om å gå vil hun ikke komme lengst, men hun knuser alle i sofaen. Hun treffer nye folk, får en god treningsøkt og en super opplevelse. I retur får helsa en oppsving. Og ikke minst: hun støtter opp under forskning på ryggmarksskader med 100% av deltakeravgiften. Vinn, vinn, vinn!

Mizuno som sponser alle deltakerne på laget med en fancy t-skjorte og litt sko til utlodding, hadde satt en øvre grense på 40 personer. Skjønner at det må være en øvre grense, for utstyret og forsending koster penger. Til gjengjeld; er det ikke slik at folkehelsa er verdt en del, og at investering i helse er en god investering? Det var i det minste ikke vanskelig å overtale Mizuno, så nå eksisterer det ingen øvre grense lenger. Det betyr at det fortsatt er plass på laget! Til alle!

Det blir gruppesamhold i forkant av løpet, fellestreninger for de som bor i området rundt Jæren og mange premier til deltakere underveis 🙂
Igjen, det passer for absolutt alle! Rullestolbrukere, småbarnsforeldre, pensjonister, over- og undervektige. Kommenter på Facebookposten og bli en del av noe fint og betydningsfullt.

 

Spre gjerne ordet!
– Lars 

Jeg heier på deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *