Hekta på interiør

/Sponset/

Jeg har tidligere fortalt at jeg fort kan bli hekta og oppslukt. Og om jeg først blir hekta, da gjør jeg det med hele meg. Hele tiden. Og vet dere hva? De siste to ukene har jeg blitt så til de grader oppslukt av noe nytt. Kanskje ikke helt forventet, men den nye greia er altså interiør!

Jeg har alltid hatt sansen for det estetiske. I det minste noe av det! For om det så har gått 10 år siden jeg oppdaterte garderoben tar jeg likevel aktivt del når pyntegjenstander, møbler eller gardiner skal kjøpes. I forbindelse med bryllup og dåp har jeg tydelige formeninger om fargevalg, pynting og bordplassering. Jeg er ingen stor kunstkjenner, men du og du som et maleri, bilde eller annet type kunstverk kan krydre og gi liv til et rom.
Likevel var det først da vi kom inn i nytt hus at interessen eksploderte. Kona som i utgangspunktet har vært fornøyd med min aktive deltakelse, men enda mer fornøyd med å kunne ta de endelige valgene, er nå lettere oppgitt. For å komme til enighet rundt møbler og inventar er ikke bare bare. Vi testet en stund med dårlig kommunikasjon og de kaldeste isfronter uten å at det var til stor hjelp. Med begrenset budsjett og uheldig sparkle- og maleteknikk var utgangspunktet for samhandling rett og slett dårlig da vi gikk til I. Bjørnsen (Møbelringen).

For bor du på Jæren eller i Rogaland er Møbelringen I. Bjørnsen plassen å gå. Min første seng er kjøpt derfra, skrivepulten jeg fikk da jeg begynte på skolen og nå altså alle møbler til nytt voksenhjem. Å støtte de lokale er én ting, og når du i tillegg får godt utvalg, gode priser, ny butikk og den beste eksperthjelp er valget enkelt. Møbler og senger skal kjøpes på I. Børnsen – slik er det bare!

Dette har vi fått på plass så langt! Noe er bestilt og kommer snart…

Fremvist er både min og Caroline sin stil. Avslutningsvis en stumtjener jeg er meget godt fornøyd å ha hengt opp etter etter X antall forsøk. Om et par måneder med heftig sparing og nye runder katalogkrangling er vi klare for ny tur til I. Bjørnsen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *