Dyr musikksmak!

Dagen skal rundes av med en vin, ferske reker og gode samtaler. Kvalitetstid, eller date med kona, om du vil. Det blir magisk. Mens Gutta Boys ble lagt og Lille Måltrost gikk i falsett planla jeg hvilke bakgrunnsmusikk vi skulle ha til rødvinen. Det var da jeg kom til å tenke på hva som hadde skjedd tidligere på dagen.

Det er gøy, men jammen meg hektisk med 3 små. Mens vi pakket for hyttetur var gutta på selvstyr. Jeg trodde de tegnet med kritt eller lekte med sparkesykler. Nabolaget er stille og rolig, ingen biler i stor fart eller andre farer. Det var kanskje derfor jeg ble overrasket over å høre naboen spille musikk på full guffe mens jeg fant frem våtservietter, X antall bleier og smokker. Da skifteklærne, pølser og drikkeflasker ble pakket i sekken eskalerte volumet ytterligere. Så høyt var det at jeg måtte ut å se hva som foregikk. Kanskje var det russen som hadde meldt sin inntog.

Neida, viste seg at kidsa hadde klart å komme seg inn i bilen vår, skrudd på anlegget og funnet en kjekspakke. Party, med andre ord. Gutta i ekstase over å bli ferska; spent på om pappa nok en gang ble med på ablegøyene eller om kjeft ble valgt som sanksjon.

Umulig å være partypooper med to digre glis, rå barnelatter og Jovial rungende ut av anlegget. De kunne til og med fortelle at bilen var Den Sorte Dame, skuta til Kaptein Sabeltann, og at de hadde fylt opp hele skattekista med penger. Inviteres jeg med på fantasilek sier jeg sjelden nei.
– Vis meg skattekista!
– Der er den, Pappa!

De pekte på CD-spilleren. Og helt riktig, den var fylt til randen med penger. To kroner i åpningen, ca. 20 kroner inni. Fantasileken avsluttet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *