Nok er nok!

Jeg har vært så heldig i livet å få tre velskapte barn! På 4 år har miraklene poppet ut, én etter én. Den siste på motorveien. De er det beste som finnes og opptar hele meg. Hele tiden. Jeg gjør alt som står i min makt for å skape en trygg havn og gode rutiner. Med tid og tilstedeværelse som viktigste virkemiddel, og bevissthet rundt lek og aktiv deltakelse, kan det fort gå godt.

På samme vis som at jeg er sikker på å gjøre mitt beste, er jeg sikker på at nok er nok. Derfor ønsker jeg å gi bort denne boken til en trengende mann! Gyldendals store bok om barnet heter den, og er svært godt brukt. Jeg har markert og notert flittig, så her vil du få tips og triks langt utenfor forfatterens fatteevne. Kapitlene om bæsj og omgangssyke er nærmest istykkerlest, og jeg kan ikke garantere for smittefaren her – bruk hansker.

I tillegg til boka har jeg en nylig brukt saks! Den er av hjemmelaget Vietnamesisk kvalitet, kvesset sist uke og kun brukt én gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *