Vinger for livet!

For en fantastisk dag!

Jeg har slått av en prat med Petter Nordthug og storkost meg i front av feltet med Heidi Weng. Jeg har gitt Else Kåss Furuseth en kjempeklem og jeg har showet foran et stappet torg i sentrum av Stavanger. Folk har kommet bort for å ta selfier og sendt anerkjennende blikk. Skryt har jeg til og med fått for blogginnhold og engasjement.

Men alt dette er bare som ekstra krydder å regne på en dag som har handlet om helt andre ting. Viktigere ting! Teamet mitt på 70 personer og jeg har bidratt med en god slant penger til forskning på ryggmargsskade – det kjennes godt. En superbonus, hvor den virkeligere vinneren er folkehelsa. For i dag har mange deltatt for første gang på et løp. I dag har mange utfordret seg selv. Gått utenfor komfortsonen.

Jeg har sett enorm mestringsglede! Gruppedynamikk, samhold og raushet. Redsel og nervøsitet har blitt til glede og stolthet. Usikre blikk har blitt til klemmer og latter. Flere har knust egne målsettinger, knust pessimistiske tanker og knust egne terskler for deltakelse. Kan jeg være med neste år også?

Selvsagt! Wings for Life World Run arrangeres neste gang om nøyaktig ett år – da skal vi lage enda større fest. Men å delta på liknende arrangementer, oppleve samme mestringsfølelse, være i aktivitet og kjenne sammehold – det kan du gjøre ofte. Veldig ofte!

Og nå vet du at de aller fleste er som deg: Helt normale mennesker, med helt normal form, helt normal kropp, og helt normale tanker.

Tusen takk til Mizuno for ypperlige og kule klær! Tusen takk til Sponser for gullgod energi fra start til mål. Tusen takk til arrangøren med Karoline i spissen for god hjelp. Og ikke minst; tusen, hjertelig takk til alle som deltok. Ikke bare på Team TriatLars, men absolutt alle som deltok. I Norge og resten av verden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *