Tørre å våge!

Jeg elsker mennesker som tør!

Og kanskje litt ekstra om det er jenter eller damer. Som virkelig tør å være seg selv, uansett hvem det er. Også annerledes! Går sin egen vei. Gjør noe samfunnet ikke forventer. Ikke for å vise samfunnet fingeren, men for å ha det godt med seg selv. For å utforske og realisere drømmer. For steike – det er skummelt å gå all in i usikkerheten!

I dag fikk jeg melding fra en gammel kjenning. Sist vi hadde kontakt var for 10 år siden. Hun hadde, på grunn av min blogg, fått motivasjon og tro nok til å starte et nytt kapittel. Et kapittel som innebar å starte for seg selv og gjøre det hun alltid har drømt om. Realisere drømmene sine som har vært tilstedeværende daglig i 8 år. Det betyr mye. For hun, selvsagt – men også for meg.

Så har du han som betrodde seg til meg, kom ut av skapet og sa han var homofil. Det har gått tilnærmet knirkefritt å fortelle det til venner og familie. Det betyr noe!

Hun som deltok på sitt første løp. Han som slutter med brus og allerede er ferdig med det første løpeprogrammet, for å ha energi og overskudd til lek med stebarna. Hun overvektige som for første gang trener på studio og er stolt over seg selv, uten å tenke på hva andre tenker om henne. Det betyr noe!

De som prøver ut en ny matoppskrift. De som sender en melding til partneren og sier at «det er flere enn oss som har det hektisk og med lave standarder i hverdagen». De som er mer aktive. De som tar kontakt og sier takk. Det betyr noe!

Fra første dag på studiet forstod jeg at fysiofaget var riktig for meg. Praksisperiodene og jobben bekrefter dette daglig. At jeg i tillegg kan gjøre dette i sosiale medier og i bloggform, med en betydelig påvirkningskraft – det betyr noe! Ikke bare noe, for meg betyr det utrolig mye!

Så til deg som fniser over at jeg blogger og mener det er en «fjortisgreie» og et «sminkedokkefenomen»: Det betyr noe! Og jeg elsker det!

4 kommentarer

 1. Linn therese michelsen

  Lars .
  Jeg syns du er suveren !
  Du har en smittende energi og en entusiasme som er ganske unik.
  Den kommer nok helt klart mer til sin rett «Live » men også gjennom instagram og blogg .
  Jeg er begeistret!
  Veldig .
  Takk .

  1. Lars Zachariassen

   Begeistringen går begge veier, Linn Therese!

   Slike som deg som «lager meg» – takk 🙂 Så får jeg prøve å være mer live rundt forbi etterhvert.

 2. Jeg heier 😉

  1. Lars Zachariassen

   Og jeg heier tilbake, Trude!

   Hjertelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *